Λίφτινγκ τέλος – Μια διασκεδαστική μέθοδος για να εξαφανιστούν οι ρυτίδες [εικόνες]

giagia708_0

Περίπου 20 χρόνια πριν, δεν ήταν ασυνήθιστο οι γυναίκες να κάνουν γκριμάτσες στο δρόμο ή στον καθρέφτη, αφού στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η πρακτική αυτή ήταν πολύ της μόδας. Τώρα 20 χρόνια μετά, αποδείχτηκε αποτελεσματική.

Τη μόδα αυτή ξεκίνησε η γκουρού της γυμναστικής προσώπου, Εύα Φρέιζερ που υποστηρίζει ότι η εκγύμναση των μυών του προσώπου με ένα συγκεκριμένο τρόπο μερικές φορές την εβδομάδα, θα μπορούσε να εξορκίσει φυσικά τη διαδικασία της γήρανσης. Ωστόσο τη μέθοδο της ήρθε να αντικαταστήσει με τη νέα χιλιετία η τρέλα των Botox και των πλαστικών.

Τώρα οι φυσικές μέθοδοι ξανάρχονται στη μόδα και απόδειξη είναι η ίδια η Ευα -της οποίας τις τεχνικές πιστεύεται ότι ακολουθεί ακόμα και η Madonna- παραμένει εντυπωσιακά νεανική και ακόμη και τώρα στα 86 της εξακολουθεί να διδάσκει από το στούντιο της στο Κένσινγκτον του Λονδίνου.

Οπως εξηγεί, η θεωρία της είναι ότι οι μύες του προσώπου μπορούν να εξασκηθούν, ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι μύες και να γίνουν σταθεροί και ισχυροί μέσα από δομημένες ασκήσεις, μικροσκοπικές κινήσεις των φρυδιών, των χειλιών και του σαγονιού.

Μετά από μόλις λίγες εβδομάδες τακτικής άσκησης, η Ευα υπόσχεται μείωση ρυτίδων στη μύτη και το στόμα και ανόρθωση στα μάγουλα: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι το δέρμα τους κρεμάει καθώς γερνάνε. Αλλά το δέρμα του προσώπου είναι συνδεδεμένο με τους μύες του προσώπου και θα πρέπει να δουλέψουμε εκείνους τους μυς, αν θέλουμε να δείχνουμε νέοι»

iefimerida.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *