Άννα Βίσση:Με περμανάντ, με καρέ, ξανθιά, καστανή… Δες εδώ όλες τις beauty αλλαγές της από τα 70s έως σήμερα !

download (1)
H Ελληνίδα απόλυτη star εντυπωσιάζει διαχρονικά ,αξίζει να θυμηθείς όλα εκείνα τα χρώματα,κουρέματα και χτενίσματα με τα οποία έχει πειραματιστεί η Άννα Βίσση από τα 70’s μέχρι σήμερα (σίγουρα, κάποια έχουν περάσει στο υποσυνείδητό σου και δεν τα θυμάσαι καν!).

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

1970’s

Είναι η εποχή που ξεκινά η καριέρα της. Τότε με low profile, η Άννα Βίσση συστήνεται με haircut τύπου Farrah Fawcett. Κινείται σε φυσικούς καστανούς τόνους, ενώ το look της ήταν τόσο “ήσυχο” που τίποτα τότε δεν προμήνυε ότι θα γίνει το επόμενο fashion icon.

1975

Στα μέσα της δεκαετίας του 70 η Άννα Βίσση εξακολουθεί να έχει ήσυχο προφίλ. Τα μαλλιά της μακραίνουν, το χρώμα τους εξακολουθεί να είναι σκούρο καστανό, ενώ η φυσική ομορφιά της την κάνει να ξεχωρίζει.

1977

Από το Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης όπου η Άννα Βίσση έχει καστανά μαλλιά κουρεμένα σε lob (aka long bob/ aka2 μακρύ καρέ) και χτενισμένο με φορά προς τα μέσα όπως επιβάλουν τα trends της εποχής.

1980’s

Είναι η δεκαετία της περμανάντ και των πολύ βγαλμένων φρυδιών. Η ΄Αννα Βίσση δεν ξεφεύγει από αυτό το concept. Η καριέρα της έχει ήδη αρχίσει να απογειώνεται και το στιλ της γίνεται λίγο πιο ανατρεπτικό.

1988

Τα trends της εποχής επιβάλλουν πολύ χρώμα στο μακιγιάζ και περμανάντ. Δύο στα δύο για την Άννα Βίσση!

1992

Στο εξώφυλλο του δίσκου “Λάμπω” με χολιγουντιανές vague!

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

1993

Με καστανό χρώμα μαλλιών και ένα κούρεμα με έντονα ντεγκρανταρίσματα στο τελείωμα- χαρακτηριστικό της εποχής. Bonus info: και τέλεια φρύδια!

1995

Το 1995 η καριέρα της Άννας Βίσση βρίσκεται στο απόγειο της. Η ίδια βεβαίως, δεν έχει αρχίσει να τολμά ακόμη τους έντονους πειραματισμούς. Τα μαλλιά της εξακολουθούν να έχουν το ίδιο χρώμα, το μήκος τους αγγίζει τους ώμους και συνήθως εμφανίζεται με σπαστά μαλλιά.

1996

Ναι! Υπήρχε περίοδος που η Άννα Βίσση είχε τις ίδιες μπούκλες με τον Σάκη Ρούβα (αλλά σε κόκκινο!).

1999

Πολύ πριν οι σημερινές celebs βάψουν τα μαλλιά τους φλογερό κόκκινο, η Άννα Βίσση ήταν η πρώτη που το τόλμησε. Το look με τα κόκκινα σγουρά μαλλιά ήταν από τα αγαπημένα μας. Το δικό σου;

2001

Ξανθά μαλλιά που γίνονται πιο πλούσια και μακριά με τις “ευλογίες” των extensions! Είναι η πρώτη φορά που η απόλυτη ελληνίδα star (δεν φταίω! Έτσι έχει καθιερωθεί!) εμφανίζεται να αποποιείται το φυσικό καστανό της.

2001 (Μάλα)

Για τις ανάγκες του ρόλου της στο μιούζικαλ “Μάλα”, η Άννα Βίσση αλλάζει χρώμα μαλλιών και γίνεται καστανή. Τα μαλλιά της μακραίνουν αισθητά και τα “τακτοποιεί” σε μεγάλες μπούκλες τύπου vague.

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

2002

Ένα χρόνο μετά εξακολουθεί να υποστηρίζει την επιλογή του γλυκού καστανού.

2003

 

Το 2003 θα μπορούσε να είναι η χρονιά που ξεκινούν οι θεαματικές και πολλές φορές αρκετά εκκεντρικές αλλαγές της Άννας Βίσση. Μας συστήνεται εκ νέου με έντονο κόκκινο χρώμα (είναι η ίδια απόχρωση που πολλά, πολλά χρόνια μετά επέλεξε η Rihanna) ενώ η σιλουέτα της είναι εμφανώς αδυνατισμένη και πολύ γυμνασμένη. Είναι η εποχή που γυμνάζεται εντατικά, ακολουθεί διατροφικό πρόγραμμα και δεν αντέχει στην ιδέα να πάρει κιλά. Σήμερα, όπως δήλωσε, έχει προσθέσει πέντε κιλά αλλά το αντιμετωπίζει πολύ ψύχραιμα. Εξάλλου, δεν έχει λόγο για το αντίθετο…

2005

Σήμερα κάνει καριέρα ως “undercut”. Τότε απλώς όλοι έλεγαν ότι η Άννα Βίσση ξύρισε τα μαλλιά της. Το αποτέλεσμα; Πολλές έφηβες, και όχι μόνο, οδηγήθηκαν στο κομμωτήριο ζητώντας το κούρεμα της Βίσση.

2006

Βάφει τα μαλλιά της στο πιο έντονο ξανθό ever, φοράει ρούχο Jean Paul Gaultier, φωτογραφίζεται μαζί του και πηγαίνει Eurovision.

2008

Από το 2006 η Άννα Βίσση έχει σκουρύνει δύο- τρεις τόνους τα μαλλιά της, εμφανίζεται με πιο σγουρό look.

2009

Τα ίσια, μακριά μαλλιά την κολακεύουν επίσης. Μάλιστα, πειραματίζεται με την τάση της διχρωμίας βάφοντας τις πρώτες μπροστινές τούφες ξανθές.

2011

Με ανοιχτά καστανά μαλλιά και γλυκά ξανθά ρεφλέ, φροντισμένη επιδερμίδα και μακιγιαρισμένη όπως πρέπει, η Άννα Βίσση μας μαθαίνει το εξής: σε όποιο ηλικιακό group κι αν ανήκεις αν ξέρεις πώς να περιποιείσαι τον εαυτό σου, είσαι χορτασμένη και προσαρμόζεις τα trend στο δικό σου ύφος απλά το ΄χεις!

2013

Η Άννα Βίσση έχει εδώ μεσαίου μήκους μαλλιά, σε καστανό και πολύ curly.

2014

Αν και δεν μας έχει συνηθίσει στα πιασμένα μαλλιά όταν το κάνει μας αρέσει πολύ! Το tip εδώ είναι: αν έχεις αφέλειες ή φράντζες το ponytail σου θα δείξει ακόμη καλύτερο!

2014

H Ελληνίδα star ήταν καστανή με κάποια highlights που έδιναν το effect των φυσικά ξανοιγμένων μαλλιών από τον ήλιο.

2015

H Άννα Βίσση επέστρεψε σε ένα χρώμα με το οποίο είχε φλερτάρει κατά το παρελθόν: το ξανθό. Αφορμή στάθηκε ο ρόλος της σε ένα νέο μιούζικαλ που πρόκειται να δούμε

2017

Happy 60th Birthday Anna Vissi - Greek City Times

Βάφει τα μαλλιά της στο πιο έντονο ξανθό και τα κονταίνει για να γιορτάσει τα 60στα της γενέθλια!

2020

H Άννα Βίσση  στα 63 της πάντα όμορφη και εντυπωσιακή με wild ξανθό look και εξακολουθεί να συναρπάζει!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino banner gia magazino mikro epano gia arxi

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *