Μπάρμπα: Έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά χάπια

«Θύμα» της οικονομικής κρίσης έπεσε και η Βάνα Μπάρμπα η οποία από τη μια στιγμή στην άλλη είδε την περιουσία της να κάνει «φτερά» και τη ζωή της να αλλάζει δραστικά, σαφώς προς το χειρότερο.

Η ηθοποιός σε μία κατάθεση ψυχής αποκαλύπτει πόσο την έχει επηρεάσει η κρίση και μάς παρουσιάζει τη ζωή της διαφορετική από την εικόνα που έχουμε για κείνην.

«Τα δύο πρώτα χρόνια της κρίσης, δηλαδή το ’11 και το ’12, ήμουν όπως όλη η Ελλάδα, υπό την επήρεια του σοκ. Έψαχνα να βρω τους φίλους μου, τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τόσα χρόνια και ο ένας ήταν στη φυλακή, ο άλλος ήταν φυγόδικος, ο άλλος είχε φύγει στην Ελβετία. Μια κατάσταση τρέλας και πανικού! Τα συγκροτήματα ή τα κανάλια που δουλεύαμε κατεστραμμένα, κλεισμένα, πεσμένα. Εγώ πέρασα μια τεράστια κατάθλιψη», αποκαλύπτει αρχικά.

Στη συνέχεια παραδέχεται ότι έπαθε μεγάλη οικονομική ζημιά, αφού είχε επενδύσει σε ομόλογα του ελληνικού δημοσίου «Ό, τι χρήματα είχα στην άκρη μού τα έφαγε το δημόσιο. Και ήταν η προίκα της Φαίδρας, σε περίπτωση που μου συμβεί κάτι. Εκεί ήταν που έπαθα το πρώτο σοκ. Έμεινα κλεισμένη έξι μήνες στο σπίτι με αντικαταθλιπτικά. Έχασα τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σήμερα, η Βάνα έχει μετακομίσει από το πολυτελέστατο σπίτι που διατηρούσε στην Γλυφάδα, μετακόμισε σε ένα άλλο λιγότερων τετραγωνικών (δεν αποκαλύπτει πόσα), ενώ πήρε και την κόρη της Φαίδρα από το ιδιωτικό σχολείο και την έγραψε σε αυτό της γειτονιάς της.

«Ζούσα σε μια μεζονέτα 400 τ.μ. και τώρα νοίκιασα ένα πολύ μικρότερο διαμέρισμα. Θα μου πεις και τα 400 τ.μ. ήταν παράλογο για δύο γυναίκες, αλλά έτσι συνηθίσαμε, έτσι είχαμε μάθει», κατέληξε.

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *