Μυστήριο στο παλάτι:Έκτακτη σύσκεψη στο Μπάκιγχαμ – Μυστικοπάθεια του Παλατιού,αγωνία του κόσμου για το τι συμβαίνει.(Photos)

BASILISSA

– Η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε από χθες το βράδυ να δει όλο το προσωπικό
– Από νωρίς υπήρχε η φημολογία πως είχε πεθάνει ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, δούκας του Εδιμβούργου
– Ωστόσο, το BBC μεταδίδει ότι δεν υπάρχει θέμα με την υγεία τόσο του Φίλιπου όσο και της Ελισάβετ
– Αυτή την ώρα γίνεται ενημέρωση του προσωπικού αλλά τα στόματα είναι κλειστά.


palettinoss17

Κάμερες και δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου επικρατεί… συναγερμός τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση πως από το βράδυ της Τετάρτης (03.05.2017) η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της από όλη τη χώρα!

Η φημολογία δεν άργησε να έρθει και κάποιοι ήδη εικάζουν πως η έκτακτη συνάντηση της Βασίλισσας με όλο το προσωπικό έχει να κάνει με ένα δυσάρεστο γεγονός… Και ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι φήμες μιλούν ακόμη και για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος είναι 96 ετών.

Πολλά μέσα ενημέρωσης και διάφοροι περίεργοι ακούγοντας φήμες έφθασαν νωρίς σήμερα το πρωί έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄στο Λονδίνο, μετά το άρθρο της Daily Mail που έγραφε για μια “ιδιαίτερα ασυνήθιστη” έκτακτη σύσκεψη.

“‘Ηρθα εδώ γιατί ο ξάδελφός μου μού τηλεφώνησε από το Λος Άντζελες και μου είπε ότι κάτι συμβαίνει στα Ανάκτορα”, δήλωσε η 40χρονη Αμερικανίδα Κιμ Τατούμ που βρήκε ευκαιρία να βγάλει βόλτα τον σκύλο της λίγο πριν από τις 08.00 ώρα Ελλάδας.

Το προσωπικό της βασίλισσας σε όλη τη χώρα είχε κληθεί στα Ανάκτορα σήμερα εν μέσω φημών “για επικείμενη ανακοίνωση που αφορούσε τη βασίλισσα ή τον δούκα του Εδιμβούργου”, τον σύζυγό της, είχε ανακοινώσει η ταμπλόιντ Daily Mail στην ηλεκτρονική της έκδοση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Λόρδος Τσάμπερλεϊν, ο ανώτερος αξιωματούχος του βασιλικού οίκου, καθώς και ο ιδιαίτερος γραμματέας της βασίλισσας Κρίστοφερ Γκάιντ, αναμένεται να μιλήσουν στο προσωπικό σήμερα το πρωί.

“Παρότι περιστασιακά συγκαλούνται συσκέψεις με το σύνολο του προσωπικού, ο τρόπος με τον οποίο έγινε αυτό, την τελευταία στιγμή, είναι ιδιαίτερα ασυνήθιστος και υποδηλώνει ότι κάτι μείζον θα ανακοινωθεί”, πρόσθεσε η εφημερίδα επικαλούμενη πηγές που δεν κατονομάζονταν.

Η βασίλισσα που έγινε 91 ετών επέστρεψε χθες στο Λονδίνο, μετά την παραμονή της όπως κάνει κάθε χρόνο την περίοδο του Πάσχα στον Πύργο Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου. Ο σύζυγός της Φίλιππος θα γιορτάσει τα 96α γενέθλιά του τον Ιούνιο. Και οι δύο τους έδειχναν υγιέστατοι χθες, όταν ο πρίγκιπας Φίλιππος εγκαινίασε ένα στάδιο του κρίκετ και η βασίλισσα δέχτηκε την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι που πήγε για να την ενημερώσει για τη διάλυση του κοινοβουλίου και τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στις 8 Ιουνίου.

   Κόσμος έχει συγκενρτωθεί έξω από το παλάτι


    Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


  Ποια υγεία;

Πηγές από το παλάτι αναφέρουν πως η υγεία τόσο της Βασίλισσας Ελισάβετ όσο και του πρίγκιπα Φίλιππου είναι μια χαρά. Αρνούνται όμως να αποκαλύψουν το λόγο της έκτακτης σύσκεψης…

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Both the Queen and Prince Philip appeared in good health today – Her Majesty meeting Teresa May and Prince Philip at Lords Cricket Ground

Comments(0)

  Τι συζήτησαν Ελισάβετ – Μέι

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι συζήτησαν, όπως έχει γίνει επισήμως γνωστό, τις εξελίξεις μετά τη διάλυση της Βουλής ενόψει των εκλογών της 8ης Ιουνίου. Όλα αυτά ενώ χθες, ο πρίγκιπας Φίλιππος είχε πάει να δει έναν αγώνα κρίκετ
Comments(0)

  Τι έκανες Τερέζα στο παλάτι;

Και ενώ οι φήμες διαδέχονται η μια την άλλη, χθες η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι, βρέθηκε στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ…

palettinoss17


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Φωτογραφίες: Reuters

Comments(0)

  Πάει η φημολογία… σύννεφο!

Και αφού… ξεπεράσαμε τις φήμες περί θανάτου του πρίγκιπα Φιλίππου, ήρθε μια άλλη φήμη: το thronexit. Είναι αποφασισμένη η Ελισάβετ, 91 ετών πια, να εγκαταλείψει το θρόνο; Και υπέρ ποιου; Του γιου της πρίγκιπα Καρόλου ή του εγγονού της πρίγκιπα Γουίλιαμ;

Comments(0)

  “Καμία ανησυχία”

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC Peter Hunt έγραψε στο twitter: Θα γίνει συνάντηση όλου του προσωπικού στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ σήμερα το πρωί. Δεν έχει να κάνει με θέματα υγείας ούτε της Βασίλισσας ούτε του πρίγκιπα Φίλιπου.

There’ll be a staff meeting at Buckingham Palace this morning. It’s not to do with the health of either the Queen or Prince Philip.

Δεν ήταν ο μόνος βέβαια. Ο βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson της Evening Standard, επίσης δεν θεωρεί πως η έκτακτη αυτή συνάντηση, αν και ασυνήθιστη, έχει να κάνει με ένα τέτοιο γεγονός. Το ίδιο θεωρεί και ο Chris Ship, συντάκτης του ITV.

My understanding re so called Buckingham Palace “emergency meeting” is there is no cause for alarm.

Lots of hysterical speculation about a Buckingham Palace announcement. There *is* a meeting today. But it’s not -as some say- due to a death

BREAKING: Buckingham Palace official to AP: Royal household staff called to meeting but “no cause for concern.”

Comments(0)

  Ο Φίλιππος και οι φήμες

Η φημολογία δεν άργησε να έρθει και κάποιοι ήδη εικάζουν πως η έκτακτη   συνάντηση της Βασίλισσας με όλο το προσωπικό έχει να κάνει με ένα   δυσάρεστο γεγονός… Και ποιο μπορεί να είναι αυτό; Οι φήμες μιλούν   ακόμη και για θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος είναι 96 ετών.

Comments(0)

  Συναγερμός!

Κάμερες και δημοσιογράφοι έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου   επικρατεί… συναγερμός τις τελευταίες ώρες μετά την είδηση πως από το   βράδυ της Τετάρτης (03.05.2017) η Βασίλισσα Ελισάβετ ζήτησε να   συγκεντρωθούν στη βασιλική κατοικία οι εργαζόμενοί της από όλη τη χώρα!

Δείτε φωτογραφίες

palettinoss17


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


Φωτογραφίες: Reuters

Comments(0)

  Good morning!

Η μέρα ξεκινά… βρετανικά και με συναγερμό στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όπου σε μια ασυνήθιστη κίνηση, η Βασίλισσα Ελισάβετ κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους εργαζόμενούς της!

newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Έκπληκτη η Σκορδά όταν είδε τις φωτογραφίες του Ντάνου μια μέρα πριν μπει στο Survivor!(Video)


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *