“Οικογένεια σόι…Μπλε” Η νέα μεγάλη θεατρική επιτυχία του 2016!!!

soimple

Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου έκανε πρεμιέρα η επιθεώρηση: “Οικογένεια σόι…μπλε”, στην Μεταμόρφωση Αττικής και από τον Γενάρη, ξεκινάει περιοδεία, ανά την Ελλάδα με πρώτες στάσεις, την Σαλαμίνα (2/1), την Ρόδο (23-1) κτλ. Ενώ κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα παίζεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο θέατρο “Broadway”.

Πρόκειται για μία επιθεώρηση που τσακίζει κόκκαλα και κρατάς το στομάχι σου από τα γέλια! Τουλάχιστον αυτό ήταν το δικό μου συμπέρασμα αλλά και των θεατών που κατέκλυσαν το θέατρο και στις 2 παραστάσεις, που δώθηκαν στις 29 Νοεμβρίου, στην Μεταμόρφωση.

Ο κόσμος έφευγε με το γέλιο στα χείλη, ενώ τα σχόλια ήταν άκρως κολακευτικά!

Ο Γιώργος Μακρής που έγραψε τα κείμενα και παίζει, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, σε διαφορετικούς ρόλους, όπως του Γερμανού ναζί, του ασθενή στο νοσοκομείο, του Τούρκου πασά, του gay στρατιώτη κ.α.

Ο δε Γιώργος Βασιλείου, μαγεύει επί σκηνής, μιας και η χρόνια εμπειρία του στο θεατρικό σανίδι του δίνει μία άνεση στη σκηνή αλλά και μία μοναδική ευελιξία στο παίξιμο.

Επίσης πολύ καλές και λαμπερές είναι η Μαίρη Βλουτή και η Μίνα Ορφανού, οι οποίες τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Την παράσταση συμπληρώνουν η νεαρή Γεωργία Κρανίδου, η οποία είναι η αποκάλυψη της παράστασης και ο Γιώργος Μαυράς, χρόνια συνεργάτης του Μακρή, όπου σε κάθε παράσταση, τον δικαιώνει με το παίξιμo του.

Αααα, κάπου εδώ να σας αναφέρω πως απ’την επόμενη παράσταση, μπαίνω κι εγώ στο team, κάνοντας έναν ειδικό ρόλο, όπου θα “δένω” μ’ έναν μοναδικό, δικό μου τρόπο, τα νούμερα της επιθεώρησης! Αυτόν ακριβώς τον ρόλο, μου γράφει τώρα ο Γιώργος Μακρής, ο οποίος έχει και τη σκηνοθεσία της παράστασης.

Περισσότερα, όταν μας δείτε από κοντά… προς το παρόν πάρτε μία οπτικοακουστική γεύση, έτσι για να εγκλιματιστείτε.

Φωτογραφίες:

DSCN7958

DSCN7962

DSCN7967

RSCN8002

 

RSCN8008

RSCN7984

RSCN7985

RSCN7986

RSCN7990

RSCN7995

RSCN8000

DSCN7981

DSCN8015

DSCN7975

RSCN8011

RSCN8012

RSCN8030

RSCN8031

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *