Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20 ως 26/12/2021

ΚΡΙΟΣ

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τους 20.12 σηματοδοτεί για εσένα καθοριστικές αναθεωρήσεις που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων οφείλεις να είσαι απόλυτα προσεκτικός καθώς οι συνθήκες γίνονται εντονότερες. Η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα εντείνει τις ανασφάλειες και τις εμμονές και φέρνει στην επιφάνεια παλαιότερες καταστάσεις που τραυματίζουν την σχέση σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση δημιουργώντας ένα περιβάλλον χαράς και αισιοδοξίας, όπως απαιτεί η μέρα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 στρέφεσαι στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι σημαντικό για εσένα να αναδείξεις τα προσόντα σου και να εξελιχθείς σε ιεραρχικό επίπεδο. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε επαγγελματικούς στόχους που μπορείς να δημιουργήσεις και να μην επιτρέψεις στην ένταση και το άγχος των υποχρεώσεων να επηρεάζει τις κινήσεις σου. Επίσης η υπερβολική φιλοδοξία μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν. Χαμήλωσε τους τόνους και κινήσου ευέλικτα για να πετύχεις τους στόχους

Στις 24.12 το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο προκαλεί αναταράξεις στο φιλικό περιβάλλον καθώς ανασφάλειες και τάσεις ανεξαρτησίας εκδηλώνονται με ορμητικό τρόπο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται τις ανησυχίες σου. Αναθεωρήσεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς οικονομικά ζητήματα μπορεί να βάλουν τέλος σε πιθανά σου σχέδια.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από 20.12 μπαίνεις σε μία περίοδο αναθεώρησης των αναγκών που αφορούν τη διασκέδαση, την γνώση, ζητήματα που αφορούν το εξωτερικό και μπορεί να σε προβληματίζουν. Σημαντικό είναι να κατασταλάξεις το επόμενο χρονικό διάστημα σε πολύτιμα συμπεράσματα που θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις την κοσμοθεωρία σου και να αντιληφθείς πραγματικά τι σε ικανοποιεί. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα την ημέρα των Χριστουγέννων εντείνει την ανάγκη για βαθύτερες αλλαγές. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν ενισχύοντας το συναίσθημα, το πάθος, την ανάγκη για μεταμορφωτικές αλλαγές.

Στις 21.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω και σε βοηθά να αφήσεις πίσω σου κάθε ίχνος καχυποψίας και ανασφάλειας το προηγούμενο χρονικού διαστήματος. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος. Νέες ευκαιρίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που αφορούν το εμπόριο και τη διαφήμιση. Αξιοποίησε επίσης στη συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις νομικές υποθέσεις που μπορεί να σε έχουν ταλαιπωρήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα προς όφελός σου.

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στο ζώδιό σου στις 24.12 καθώς αναδεικνύει την ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που σε περιορίζουν στους προσωπικούς σου στόχους. Πολλές θα είναι οι υποχρεώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σε πιέσουν και να μη σου επιτρέψουν να απελευθερωθείς από καταστάσεις που νιώθεις ότι δεν σου αφήνουν χώρο για νέα ξεκινήματα στη ζωή σου. Σπασμωδικές συμπεριφορές θα κοστίσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο για αυτό φρόντισε να τις μετριάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12 εντείνεται περισσότερο η ανάγκη να ανακαλύψεις μέσα σου τι σε ικανοποιεί απόλυτα σε προσωπικό επίπεδο. Τα συναισθήματα και οι ευαισθησίες εκτοξεύονται προκαλώντας παράλληλα εντονότερη καχυποψία και αμφιβολίες προς το σύντροφό σου. Ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων που η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα οι ανησυχίες παίρνουν φωτιά και δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις λογικά. Προσπάθησε να αποφύγεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας που θα ενοχλήσουν το σύντροφό σου και δεν θα επιτρέψουν να περάσετε μοναδικά αυτές τις όμορφες μέρες.

Με τον Ήλιο να περνάει στον ζυγό στις 21.12 εντείνεται η ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς φόβοι και ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις καθετί που σε παρεμποδίζει να χάρεις στην ζωή σου. Παράλληλα οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν. Κινήσου ενστικτωδώς σε οικονομικά ζητήματα καθώς είναι βέβαιο πώς θα έχεις την ευκαιρία να πετύχει στις καλύτερες δυνατές συμφωνίες προς όφελός σου. Σε προσωπικό επίπεδο, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα βάλουν φωτιά στην αισθηματική σου ζωή.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μυστικά και αποκαλύψεις που αφορούν καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθώντας να απελευθερωθείς από τραύματα και υποθέσεις που ακόμα κουβαλάς θα έχεις την ευκαιρία να δομήσεις με αργούς και σταθερούς ρυθμούς μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία που σου ταιριάζει. Διαφορετικά εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκληθούν λόγω της δικής σου διάθεσης και στάσης απέναντι στα πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω, το πολικό σου ζώδιο, από τις 20.12 δίνοντας το σύνθημα για αναθεωρήσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που είναι απαραίτητες. Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις συναισθήματα και σκέψεις το ταίρι σου καθώς η ένταση κυρίαρχη λόγω της αίσθησης ότι δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες σου. Ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων με την σύνοδο της αναδρομής Αφροδίτης με τον Πλούτωνα τα συναισθήματα και οι φόβοι εκτοξεύονται και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις, παιχνίδια εξουσίας και ελέγχου που καλό είναι να αποφύγεις για να προστατεύσεις την σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν είναι πιθανό να προσπαθούν εμμονικά να ξαναμπούν στη ζωή σου.

Στις 21.12 ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω δίνοντάς σου την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να γίνεις περισσότερο εξωστρεφείς από πότε. Η ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω των άλλων είναι έντονη, σημαντικό είναι βέβαια να αναγνωρίσεις τα θετικά σημεία του εαυτού σου και να τον εμπιστευτείς. Σημαντικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν, αρκεί να έχεις υπομονή σε οικονομικά ζητήματα καθώς το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν με την ταχύτητα που περιμένεις. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να προκύψουν, είναι προτιμότερο να είσαι επιφυλακτικός, γιατί οι συνθήκες δεν ευνοούν την σταθερότητα.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ψυχολογικά βαρίδια, απωθημένα ανασφάλειες που επηρεάζουν τον τρόπο που λειτουργείς σε όλα τα επίπεδα. Ανατρέποντας ριζικά τα δεδομένα και την πορεία που έχεις επιλέξει σε στόχους και φιλοδοξίες θα βοηθήσει να ξεπεράσεις σημεία της προσωπικότητας σου που μπορεί να σε περιορίζουν και να εμπιστευτείς την επαναστατική πλευρά του εαυτού σου που σε ωθεί σε μία άκρως εξελικτική πορεία. Οικονομικοί περιορισμοί δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε αλλαγές σχεδίων για αυτό φρόντισε να μην απογοητευτείς.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

ΛΕΩΝ

Καθυστερήσεις και δυσαρέσκεια σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να προκύψουν με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12. Δεν αποκλείεται να μπεις σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων και βαθύτερες αναζήτησης των πραγματικών σου αναγκών που αφορούν την δουλειά και το καθημερινό σου πρόγραμμα. Η ανάγκη για αλλαγές γίνεται εντονότερη από ποτέ την ημέρα των Χριστουγέννων με την σύνοδο της με τον Πλούτωνα να κυριεύει την διάθεσή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την διάθεση σου και κατ’ επέκταση την σχέση σου.

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 δίνοντάς σου την δυνατότητα να ασχοληθείς με τρέχουσες υποθέσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος. Ο καλός προγραμματισμός θα λειτουργήσει ευεργετικά καθώς θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε κάθε υποχρέωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Καλό είναι να ασχοληθείς με το σώμα σου βάζοντας ένα νέο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής στην καθημερινότητά σου που θα σε γεμίσει ενέργεια. Άλλωστε η σωματική και ψυχική υγεία θα είναι το παν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο που ανοίγεται μπροστά σου.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 προκαλεί τριγμούς σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Οι συνθήκες οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα καθώς είναι πιθανό να δεις ποια πρόσωπα μπορούν να αντιληφθούν πώς θέλεις να προχωρήσεις μαζί τους στην ζωή σου ενώ δεν αποκλείεται να δεις κατάματα ότι υπάρχουν πρόσωπα γύρω σου που δεν μπορούν να αντιληφθούν το προσωπικό σου σκεπτικό. Πιθανές κόντρες και απομακρύνσεις θα οδηγήσουν στην ολική ανατροπή της δημόσιας εικόνας σου και θα σου δώσει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12. Έχεις την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου απέναντι στο ταίρι σου και να αντιληφθείς αν κατανοεί τις πραγματικές σου ανάγκες και αν μπορεί να σε ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα την ημέρα των Χριστουγέννων εντείνει τα συναισθήματα και μπορεί να οδηγήσει σε ακραίες στιγμές πάθους αρκεί να αφεθείς χωρίς να επιτρέψεις στις εμμονές να σε καταβάλουν. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν προκαλώντας και πάλι συναισθηματική παλίρροια.

Ο Ήλιος μετακινείται στον Αιγόκερω στις 21.12 και σε βοηθά να λάμψεις και να εντυπωσιάσεις με τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει καθώς πιστεύεις στον εαυτό σου και δεν διστάζεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που θα αναδείξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Προσοχή σε εγωκεντρικές διαθέσεις και έντονη ανάγκη προβολής που μπορεί να ενοχλήσουν το περιβάλλον σου. Είναι προτιμότερο να είσαι μετριοπαθής καθώς δεν χρειάζεσαι την προσοχή των άλλων για να πιστέψεις στον εαυτό σου.

Με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις αλλαγές σε μελλοντικά σχέδια καθώς οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και σε περιορίζουν. Προσπάθησε να μην απογοητευτείς από ανατροπές στον προγραμματισμό σου και φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα στον εργασιακό οίστρο που υπάρχει αυτή την περίοδο και την ανάγκη να περάσεις όμορφα διασκεδάζοντας με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και το ταίρι σου.

ΖΥΓΟΣ

Έντονος συναισθηματισμός και οικογενειακές υποθέσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12 και να δημιουργεί την αίσθηση πως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για ριζικές αλλαγές σε επίπεδο νοοτροπίας. Οι αλλαγές αυτές έχουν σχέση με τις απόψεις και τις ιδέες που κουβαλάς από τον οικογενειακό περίγυρο και επηρεάζουν ακόμα την προσωπική σου ζωή. Την ημέρα των Χριστουγέννων η σύνοδος της με τον Πλούτωνα εντείνει τα συναισθήματα και την κυκλοθυμία. Φρόντισε λοιπόν να αποφύγεις αναφορές σε παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί να στενοχωρήσουν το οικείο περιβάλλον και να δημιουργήσουν μία δυσάρεστη ατμόσφαιρα που δεν ταιριάζει στην ημέρα.

Ο Ήλιος περνάει στον Αιγόκερω στις 21.12 δίνοντάς σου την δυνατότητα να έρθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους καθώς είναι έντονη η ανάγκη για θαλπωρή και ζεστασιά. Οικογενειακές υποθέσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν. Σημαντικό είναι να κινηθείς με γνώμονα την βέλτιστη επιλογή για εσένα που μπορεί να σου αποφέρει σταθερότητα και οικονομικά οφέλη. Η εσωστρέφεια ενισχύεται καθώς καταστάσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σε απασχολούν έντονα.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 μπορεί να έχει άμεση επιρροή στην προσωπική σου ζωή. Ενώ θέλεις να χτίσεις μία σχέση πάνω σε γερά θεμέλια δεν αποκλείεται να αποκαλυφθούν μυστικά και καταστάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια. Προσπάθησε μόνο να είσαι ειλικρινής και ψύχραιμος απέναντι στο ταίρι σου χωρίς να παρασυρθείς από την καχυποψία και τις αμφιβολίες που επηρεάζουν την σκέψη σου. Οικονομικές υποθέσεις μπορεί να ανατραπούν επηρεάζοντας τα σχέδιά σου, καλά θα κάνεις να διασκεδάσεις έχοντας πάντα σαφείς οικονομικές προτεραιότητες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση να αναθεωρήσεις τις κοντινές σου σχέσεις είναι έντονη με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12 και να δίνει το έναυσμα για βαθύτερη αναζήτηση στον τομέα της επικοινωνίας με τους δικούς σου ανθρώπους. Είναι σημαντικό για εσένα να κατανοήσουν οι γύρω σου πώς σκέφτεσαι και η συγκεκριμένη συνθήκη σε βοηθά να αντιληφθείς ποια πρόσωπα σε αντιλαμβάνονται και πια δεν μπορούν να προσεγγίσουν τις απόψεις σου. Την ημέρα των Χριστουγέννων η ανάδρομη Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα σου δίνει την ευκαιρία για βαθύτερες εξομολογήσεις και επίλυση παλιότερων προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή. Μοναδικές στιγμές διασκέδασης μπορείς να περάσεις με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 21.12 ενισχύεται η ανάγκη για εξωστρέφεια και κοινωνικότητα. Στρέφεται στο κοντινό περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξει απόψεις με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι. Χαλαρές στιγμές διασκέδασης δεν αποκλείεται να υπάρξουν παίρνοντάς μοναδικά με παρέες που σε βοηθούν να εμβαθύνεις σε νέα αντικείμενα γνώσης. Προσοχή σε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και νευρικότητα που μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 επηρεάζει καταλυτικά προσωπικά, επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα καθώς προκαλεί αναταράξεις και ανατροπές. Οι εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή μπορεί να αιφνιδιάσουν καθώς πρόσωπα απομακρύνονται και εισβάλλουν στη ζωή σου με ξαφνικό τρόπο. Οι οικογενειακές ευθύνες είναι πολλές και δεν είναι εύκολο να απολαύσεις την επικοινωνία και το φλερτ, κάτι που μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εσωστρέφεια.

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οικονομικές αλλαγές και επαναπροσδιορισμό των προτεραιοτήτων σου μπορεί να φέρει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω από τις 20.12. Σε καλεί να ωριμάσεις και να σεβαστείς την ύλη αλλάζοντας τον τρόπο σκέψης και την οικονομική διαχείριση που έχεις μέχρι στιγμής. Πιθανό είναι επίσης να πάρεις χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό κλείνοντας έτσι εκκρεμότητες με το παρελθόν που σου προκαλούσαν άγχος. Την ημέρα των Χριστουγέννων η σύνοδος της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει ζητήματα αυτοεκτίμησης στην επιφάνεια που θα αποτυπωθούν τόσο στην προσωπική ζωή όσο και στις κοινωνικές συναναστροφές σου.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 21.12 νιώθεις ότι μπορείς να προχωρήσεις αργά και σταθερά σε σχέδια που σε ικανοποιούν απόλυτα καθώς επιδιώκεις να καλύψεις τις ανάγκες σου. Η αυτοπεποίθησή σου θα σε βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου και να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια και διεκδικήσεις που σε ενδιαφέρουν. Προσπάθησε μόνο να αποφύγεις το πείσμα και την αδιαλλαξία που μπορεί να ενοχλήσει πρόσωπα με τα οποία συνομιλίες προκαλώντας αρνητικές καταστάσεις και εμπόδια.

Το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 προκαλεί η ανυπομονησία και ένταση καθώς εργασιακές υποχρεώσεις έρχονται από το πουθενά και αυξάνουν το άγχος και τον εκνευρισμό σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις επίσης σε επικοινωνιακό επίπεδο καθώς μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα σκληρός και απότομος δημιουργώντας προβλήματα σε εργασιακές σχέσεις αλλά και σε ότι αφορά πρόσωπα που βρίσκονται πολύ κοντά σου. Η ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να ξεπεραστούν οι αναταράξεις του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε η στιγμή να εντοπίσεις αυτά που πραγματικά σε ικανοποιούν καθώς η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από τις 20.12. Είναι μία ευκαιρία που μπορείς να την αξιοποιήσεις προς όφελός σου καθώς η εσώτερη αναζήτηση που προκαλείται μπορεί να οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Πιθανό είναι να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων η ανάγκη για μεταμορφωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι εμφανέστερη από ποτέ. Προσοχή σε εξουσιαστικές τάσεις που μπορεί να σε ωθήσουν σε επίμονες και εμμονικές συμπεριφορές.

Με τον Ήλιο να περνάει στον ζώδιό σου στις 21.12 έχεις την δυνατότητα να βγεις από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα. Βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σου και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο στις σχέσεις σου. Πρωτοβουλίες και δυναμικές κινήσεις μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο σε επαγγελματικές επιλογές και συμφωνίες. Η κοινωνικότητα αυξάνεται κατακόρυφα και σε καθιστά πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε παρέες που ενθουσιάζονται με την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητά σου.

Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που αλλάζουν τα δεδομένα με το τετράγωνο του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12. Πιθανό είναι να επαναπροσδιορίσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου καθώς καλείσαι να περιοριστείς και να μην αφεθείς σε απολαύσεις που μπορεί να σε παρασύρουν σε σπατάλες και έξοδα. Καλό είναι επίσης να ισορροπήσεις ανασφάλειες και φόβους που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου, αιφνιδιάζοντας με την συμπεριφορά σου το ταίρι σου που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12, σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ευαίσθητο για εσένα καθώς αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχοσύνθεσή σου. Πρόσωπα που έχουν στιγματίσει τη ζωή σου δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν προκαλώντας συναισθηματική παλίρροια, οφείλεις να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις προστατεύοντας έτσι τον εαυτό σου. Η σύνοδος της με τον Πλούτωνα την ημέρα των Χριστουγέννων ενισχύει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές που αφορούν το παρελθόν καθώς οι πληγές είναι έντονες και δεν σου επιτρέπω να ξεχάσεις. Εμμονές και φόβοι μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά σε κάθε σκέψη και επιλογή που να έχεις.

Με τον Ήλιο να μετακινείται στον Αιγόκερω στις 21.12 επιδιώκεις να απομονωθείς από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο έντονης εσωτερικής αναζήτησης και απολογισμού. Η μοναχικότητα και η εσωστρέφεια σε οδηγούν πνευματικά σε καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα δεν έχουν κλείσει και επηρεάζουν τις κινήσεις σου. Η τέχνη και η δημιουργία θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να δεις κάθε κατάσταση στην πραγματική της διάσταση χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

Το τετράγωνο του Κρόνου από το ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 σε καλεί να οριοθετηθείς έναντι όλων ιδιαίτερα προσώπων που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Έχεις την ευκαιρία να αποτινάξεις από πάνω σου νοοτροπίες και προκαταλήψεις που έχει εμφυσήσει οικογένεια απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από συμπεριφορές και προσωπεία που δεν σου ταιριάζουν. Οι επιλογές σου μπορεί να οδηγήσουν σε αιφνιδιαστικές αλλαγές που θα εκπλήξουν το περιβάλλον σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις από ότι σου θυμίζει το παρελθόν και καταστάσεις που πια δεν σε εκφράζουν.

ΙΧΘΥΣ

Με την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερω από τις 20.12 περνάς σε μία περίοδο αναθεωρήσεων που αγγίζει το φιλικό περιβάλλον και στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Αντιλαμβάνεσαι ποια φιλικά πρόσωπα μπορούν να κατανοήσουν την δική σου προσέγγιση για την ζωή. Σημαντικό είναι να δείξεις υπομονή καθώς καθυστερήσεις και εμπόδια μπορεί να προκύψουν σε επαγγελματικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν, προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες που καλό είναι να μην προχωρήσουν αυτό το χρονικό διάστημα. Την ημέρα των Χριστουγέννων η σύνοδος της με τον Πλούτωνα εντείνει την ανάγκη για ριζικές αλλαγές και βαθύτερες εξομολογήσεις σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα.

Με τον Ήλιο να περνάει στον Υδροχόο στις 21.12 επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα από τον φιλικό περίγυρο που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που μπορεί να εντυπωσιάσουν τους γύρω σου. Η ανάγκη για επικοινωνία είναι έκδηλη καθώς αυτή σε βοηθάει να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στη ζωή σου. Απαραίτητο είναι βέβαια να είσαι δεκτικός στις διαφορετικές απόψεις καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις αλαζονεία και να γίνεσαι εριστικός απέναντι σε πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου.

Με τον Κρόνο από τον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 24.12 καλείσαι να αντιμετωπίσεις κατάματα βαρίδια του παρελθόντος που δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις όπως επιθυμείς στο παρόν. Είναι απαραίτητο να αναγνωρίσεις τραύματα και καταστάσεις που ακόμα σε επηρεάζουν καθώς παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν έχεις την δυνατότητα να τα ξεπεράσεις και να δημιουργήσεις ένα νέο μονοπάτι ζωής που μπορεί να σε ικανοποιήσει στον απόλυτο βαθμό. Η απογοήτευση οδηγεί σε ψυχολογική φθορά που δεν εξυπηρετεί την εξέλιξή σου.

omorfamystika.gr

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι palettino-magazine-fw2122.jpg

ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 45ευρώ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *