Οι Σκέψεις Είναι Δημιουργία. Και όχι, η ζωή δεν είναι ένας αγώνας!

Μπορείτε Να Έχετε Αυτό Ακριβώς Που Θέλετε, Αρκεί Να  Ζητήσετε Αυτό Που Ακριβώς Θέλετε.Ίσως να έχετε μερικές ιδέες, σχετικά με όλα  αυτά, που θέλετε να έχετε  στην ζωή σας, περισσότερα χρήματα, καλύτερη δουλειά, μεγαλύτερο  αυτοκίνητο, πιο πολλούς πελάτες, ή καλύτερες σχέσεις. Ξέρετε  όμως Ακριβώς Με Ακρίβεια τι Ακριβώς θέλετε? Για να έχουν οι Σκέψεις, Θετικές Σκέψεις, Σκοποί, Όνειρα, Δηλώσεις,  δύναμη και να αποκτήσετε αυτό που  ζητάτε, θα πρέπει να δείτε προσεκτικά,  αυτό που Δηλώνετε στο Σύμπαν της ύλης, είναι αυτό που θέλετε? Είναι  αυτό που θα σας κάνει  καλύτερο εσάς και τους γύρω σας? Είναι αυτό που  όταν το αποκτήσετε θα ομορφύνει  την ζωή σας, θα αναδείξει τον καλύτερο  τον ανώτερο εαυτό σας? Καμιά φορά  ζητάμε πράγματα και όταν τα αποκτούμε, ανακαλύπτουμε, ότι  δεν είναι ακριβώς  όπως τα έχουμε φανταστεί, δεν μας χαροποίησαν, δεν μας  έδωσαν την ικανοποίηση  που περιμέναμε. Συμβαίνει. Το πλέον τραγικό  είναι ότι δεν είμαστε έτοιμοι  ενεργειακά για να  διαχειριστούμε-απολαύσουμε, το νέο, το διαφορετικό, το  δυνατό. Καμιά  φορά αυτό που ταιριάζει στις σκέψεις που κάνουμε, είναι η μιζέρια  και η  κακομοιριά, άσχετα του τι λέμε με τα λόγια.
Μπορεί να λέμε “θέλω  περισσότερα χρήματα” αλλά  σπάνια γνωρίζουμε τι θα κάνουμε με αυτά τα  χρήματα όταν έρθουν, αν έχουμε την  απαιτούμενη ενέργεια-παιδεία- γνώση-  μόρφωση, για την διαχείριση τους, και  ακόμη χειρότερα δεν γνωρίζουμε  ΠΟΣΑ ΑΚΡΙΒΩΣ χρήματα είναι αυτά που θέλουμε. Παρ  όλα αυτά, απλά “θέλουμε  περισσότερα χρήματα” έτσι χαριτωμένα και αόριστα.
Πίσω από αυτή την σχιζοφρένεια, εκτός από την τεμπελιά να μάθετε περί   αυτού που ζητάτε. Είναι και η  Σκέψη που διασκορπίζεται δεξιά –  αριστερά, που πηδάει από κλαδί σε κλαδί, σαν χαζοχαρούμενο πιθηκάκι. Για  το ίδιο πράγμα  που θέλετε, κάνετε, ταυτόχρονα, τουλάχιστον δέκα  διαφορετικές σκέψεις, είναι  σκέψεις που αντικρουόμενες που ανακατεύονται  και γίνονται μαλλιά κουβάρια. Αν δεν καταφέρετε να συγκεντρωθείτε, να τιθασεύσετε αυτό το  χαζοχαρούμενο  πιθηκάκι, θα καταλήξετε, όπως οι πιο πολλοί άνθρωποι, να  μπερδευτείτε και να  ζείτε το αστείο φαινόμενο «Το Δημιουργικό Κουβάρι» ή  αλλιώς Μπερδεμένες  Σκέψεις, Μπερδεμένη ζωή και Μπερδεμένα Αποτελέσματα.  Για να δούμε τι είναι  αυτό.
Σκέψη Μαλλιά – Κουβάρια
Απολύτως απαραίτητη  είναι η Καθαρότητα της Σκέψης, που συνοδεύεται από το  ανάλογο συναίσθημα  για να αποκτήσουμε αυτά που ζητάμε με τις Θετικές  Σκέψεις Λέξεις και  Δηλώσεις. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας, θα δείτε ότι οι πιο  πολλοί άνθρωποι  ζουν μια ζωή αγώνα, σκληρής δουλειάς, αγωνίας, παλεύοντας με  αντίξοες  συνθήκες, ενώ το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να αλλάξουν τον   τρόπο που σκέφτονται. Όχι μόνο Τι Σκέφτονται αλλά και Πώς  το Σκέφτονται.Θα πρέπει να σας πω για άλλη μια φορά «Οι Σκέψεις Είναι  Πράγματα»  είναι Δημιουργία, ότι Σκέπτεστε αυτό Έχετε. Όμως εδώ υπάρχει μια   διαδικασία λίγο περίεργη αν δεν προσέξετε. Όταν σκέφτεστε ας πούμε πχ.  “Περισσότερα Χρήματα, πιο πολλούς πελάτες, η καλύτερη ζωή” …αρχίστε να   παρατηρείτε προσεκτικά, αλλά πολύ προσεκτικά τι Σκέφτεστε? Τι δηλώνετε?  Αρχίζει  ένας διάλογος στο νου σας κάπως έτσι..
Θέλω να έχω πιο πολλούς πελάτες – Δήλωση
Με το νέο εμπόρευμα θα σκίσω στην αγορά –Δήλωση
Θα γεμίσει το ταμείο ζεστό χρήμα, επιτέλους -Δήλωση
Αποκλείετε, Που στο καλό θα βρω πελάτες?- Αντιδήλωση
Εντάξει τι να κάνω έχει κρίση η αγορά – Νέα Αντιδήλωση
Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να έχω όσους πελάτες θέλω – Δήλωση με ένταση
Θα κάνω ότι χρειάζεται για να έχω όσους πελάτες θέλω- Δήλωση με ένταση
Έκανα ότι χρειάζεται, δεν γίνεται τίποτα. Υπάρχει κρίση – Αντιδήλωση
Ο κόσμος δεν έχει λεφτά, στα ίδια θα μείνω πάλι – Αντιδήλωση
Ακρίβυνε το πετρέλαιο, το δολάριο.. – Αντιδήλωση
Το είπαν και στις ειδήσεις η οικονομία είναι χάλια – Αντιδήλωση
Κάπου εδώ υπάρχει παραίτηση και απόφαση ότι η ζωή είναι σκληρή, άδικη, δύσκολη….
και γίνεται ένα κουβάρι σκέψεων και δηλώσεων. Όλα  μαζί ταυτόχρονα. Μαλλιά κουβάρια.
Κάθε Σκέψη Μια Δημιουργία
Όλες οι πιο πάνω  Σκέψεις και κάθε μια χωριστά είναι μια Δημιουργία.  Όλες Μαζί Ταυτόχρονα. Όταν  Σκέφτεστε, με ΘΕΛΗΣΗ και ΕΠΙΓΝΩΣΗ, ότι ΘΕΛΕΤΕ  να έχετε πολλούς νέους πελάτες  και το Δηλώνετε, ακολουθούμενο από το  σωστό συναίσθημα, αυτή η σκέψη σας  υλοποιείται στην πραγματικότητα σας. Από την άλλη, όταν δεν είστε ΑΠΟΛΥΤΑ  ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ότι μπορείτε να έχετε  νέους πελάτες, υπάρχει κρίση στην αγορά, ο  κόσμος δεν έχει χρήματα και  τα σχετικά υποτιμητικά και αυτή σας η σκέψη  υλοποιείται στην  πραγματικότητα σας. ‘Όλες μαζί οι σκέψεις ταυτόχρονα, θετικές  και  αρνητικές ως προς τον σκοπό σας. Αυτό εξηγεί με πολύ απλό τρόπο ότι  μπορούμε να έχουμε Μόνο Ότι  Σκεφτόμαστε. Αυτό και Μόνο Αυτό. Μπορεί να σας  φαίνεται τόσο Απλό που θα  νοιώσετε ότι δεν είναι αληθινό, μπορεί να γελάσετε. Μοιάζει σχεδόν  αστείο. Τώρα και αφού σταματήσετε να γελάτε, αναρωτηθείτε, γιατί  να  σπαταλάτε τόσα χρόνια από την ζωή σας, κάνοντας την δύσκολη και άσχημη,  όταν μπορείτε να την κάνετε λαμπερή, όμορφη, δημιουργική, ευχάριστη,  κερδοφόρα, πλούσια…. Ο Κόσμος Είναι Ένας  ΚαθρέφτηςΟ κόσμος πολύ απλά είναι μια εκδήλωση, ένας καθρέφτης  όλων των  σκέψεων που επιλέγουμε να αφήνουμε να κυκλοφορούν στον νου μας.  Επικεντρωθείτε στα άσχημα – φτώχια, δυστυχία, αρρώστια, ανεργία και οι   εμπειρίες της ζωής σας, ο καθρέφτης σας, θα είναι αυτομάτως αυτές οι  σκέψεις  που σιγά σιγά έχουν μετατραπεί σε ανόητα δόγματα και ψευδείς  πεποιθήσεις. Αλλάξτε τον προσανατολισμό σας και Εστιάστε στις χαρές της ζωής σε  όλα τα καλά  και Θετικά που υπάρχουν γύρω σας, σε όλα όσα έχετε ήδη, στα  οφέλη που έχετε και  απολαμβάνεται, και αμέσως όλα αυτά μπορείτε να τα  εμφανίσετε στην Ζωή σας, να  αρχίσετε, να τα προσελκύετε, να γίνουν ο  δικός σας καθρέφτης. Να γίνουν η δική  σας ζωή. Αυτή την ιδανική ζωή, που  εσείς μπορείτε να την δημιουργήσετε, ανεξάρτητα από του τι γίνεται γύρω  σας. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που θέλετε, όχι σε αυτά που δεν θέλετε, όχι  στα άσχημα, μόνο στα καλά, και αυτά  δημιουργούνται. Τι άλλαξε? Σίγουρα  όχι το Σύμπαν, όχι ο κόσμος, το μόνο που  άλλαξε είναι οι Σκέψεις σας, ο  τρόπος που Σκέφτεστε μόνο άλλαξε και τίποτε  άλλο..
Η Ζωή Δεν Είναι Ένας Αγώνας
Μπορεί να  νομίζετε πως η ζωή είναι αγώνας, ιδιαίτερα αν κοιτώντας  γύρω σας βλέπετε  ανθρώπους να μοχθούν απεγνωσμένα και καθημερινά για να  επιβιώσουν ή για να  αποδώσουν, να αποκτήσουν, να επιτύχουν. Πολλοί  πιστεύουν πως όσο πιο πολύ  τρέχουν, όσο πιο φρενιασμένα δουλεύουν, τόσο  πιο επιτυχημένοι και αξιόλογοι θα  γίνουν. Γνωρίζω για τι ακριβώς μιλάω,  υπήρξα και ‘γω έτσι, στο πολύ μακρινό  παρελθόν. Έτσι μεγάλωσα όπως όλοι, με αυτό το σκεπτικό ακριβώς όπως και ‘σεις.  Πήρα την ίδια εκπαίδευση και όλους τους ισχυρισμούς που έγιναν για να   δικαιολογηθεί ο αγώνας της ζωής. Έτσι όλοι μάθαμε για παράδειγμα ότι
Η ζωή είναι αγώνας, πάλη, δύσκολη…
Έτσι είναι η ζωή, Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα…
Τα χρήματα δεν φυτρώνουν στα δέντρα..
Μόνο με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις…
Αν δεν δουλέψεις σκληρά θα γίνεις ένα τίποτα…
Ο άνθρωπος όταν γερνάει αρρωσταίνει…
Η Υγεία είναι τύχη..
Με αυτά, και πολλά ακόμη που δεν θέλω  ούτε να τα σκέφτομαι πόσο  μάλλον να τα γράφω, με τέτοιες σκέψεις, απόψεις, πεποιθήσεις μεγαλώσαμε  όλοι. Αυτές ακριβώς τις απόψεις αναλάβαμε σαν,υπεύθυνα  και ώριμα άτομα  να μεταδώσουμε στους γύρω μας. Κάποια στιγμή όμως  ανακαλύψαμε πως τα πράγματα δεν λειτουργούν με  αυτό τον τρόπο. Ανακαλύψαμε πως  κάποιοι άλλοι άνθρωποι, δεν βασανίζονται  και απολαμβάνουν την ζωή, και μια ζωή  αφθονίας, ευημερίας και ευτυχίας.  Τι διαφορετικό κάνουν από εμάς? Τι έχουν? Τίποτε. Απλώς αποφάσισαν  κάποια στιγμή να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους  και να γίνουν.  Οι  Κυρίαρχοι Του ΠαιχνιδιούΕίναι αυτοί που δεν συμβιβάζονται με  λίγα, όταν ξέρουν πως μπορούν να  έχουν πολλά. Όταν ξέρουν πως μπορούν να τα  έχουν όλα. Αποδέχονται την  αληθινή πηγή της ζωής και της αφθονίας και έχουν  ανοιχτή την καρδιά και  τον νου τους, σε μεγαλύτερη ευημερία, καλύτερη υγεία, περισσότερο  πλούτο, γαλήνη, γέλιο και χαρά. Όλα αυτά είναι μονίμως σε  αφθονία διαθέσιμα για όλους και περιμένουν  την δική σας αναγνώριση και αποδοχή. Συνειδητοποιήστε Επιβεβαιώστε και  οραματιστείτε κάθε καλό να έρχεται προς τα  εσάς μέσα από την ανεξάντλητη  πηγή του Απείρου και Αχανούς Σύμπαντος. Ο Θετικές  Σκέψεις, Λέξεις  Συναισθήματα, θα σας προσφέρουν μια καταπληκτική βοήθεια στο  δρόμο σας  γι΄ αυτή την αλλαγή. Επαναλαμβάνετε Καθημερινά.
Σήμερα ΘΕΛΩ …
Είμαι Ευγνώμων Γι’ Αυτά που Απολαμβάνω στην ζωή μου.
Σήμερα Είμαι μαγνήτης Αφθονίας, Πλούτου, Ευημερίας.
Σήμερα έχω ότι Ζητάω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό.
Αυτά και  ακόμη περισσότερα που να δηλώνουν ότι αποδέχεστε την αφθονία  και τον πλούτο του  Σύμπαντος. Κάθε τι που θεωρείτε πως ενισχύει αυτό  που θέλετε να πετύχετε, και  σας κάνει να νοιώθετε καλύτερα είναι αυτό  που χρειάζεται να βρίσκεται στον Νου  σας και στο στόμα σας. Αυτό και  μόνο αυτό χωρίς να εμπλέκεται τίποτε άλλο  ανάμεσα. Ξέρετε τι σημαίνει αληθινή Αφθονία? Τι είναι Αφθονία? Αφθονία είναι  όλα τα αγαθά του Σύμπαντος που βρίσκονται στην Διάθεση μας.
Γαλήνη
Στοργή
Ευτυχία
Οικονομική Ευημερία
Διαθέσιμος Χρόνος
Ομορφιά
Πνευματική Εξέλιξη
Φίλοι
Μουσική
Υγεία
Χαρά
Ευτυχία
Περιβάλλον
Σοφία
Κατανόηση
Αυτά και πολλά ακόμη, πολύ  περισσότερα, είναι στην διάθεση μας να τα  αποκτήσουμε και να τα απολαύσουμε, ζώντας μια ευτυχισμένη χαρούμενη ζωή.  Ποιός ο λόγος λοιπόν να συμβιβάζεστε με  λιγότερα? Όταν μπορείτε να  έχετε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, μέσα στην φυλακή της δημιουργίας, μέχρι…!
© Απόσπασμα από το βιβλίο “Ο Κυρίαρχος του Παιχνιδιού”
http://www.terrapapers.com/?p=459

Πηγή:       awakengr-http://www.glikiazoi.gr/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *