ΟΠΕΚΑ: Μπαράζ πληρωμών σήμερα με επίδομα παιδιού, επίδομα ενοικίου

 

parapolitika-Παραπολιτικά-Κρήτης-1ab2b-67

Από τον ΟΠΕΚΑ καταβάλλονται την Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 πολλά επιδόματα. Όπως συμβαίνει όμως κάθε μήνα, τα επιδόματα θα καταβληθούν την προηγούμενη το απόγευμα, δηλαδή θα είναι ορατά στα ATM από σήμερα μετά το μεσημέρι.

 ekptvseis palettino

Συγκεκριμένα παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ που θα πληρωθούν από σήμερα το απόγευμα και η πληρωμή τους θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο.

επίδομα παιδιού
επίδομα γέννησης
προνοιακά αναπηρικά και διατροφικό επίδομα,
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα (πρώην ΚΕΑ)
επίδομα ενοικίου
επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης ανασφάλιστων υπερηλίκων
σύνταξη υπερηλίκων
επίδομα ομογενών
«Συνεισφορά δημοσίου του ν. 4605/2019».
Ειδικότερα, για το επίδομα παιδιού, πρόκειται για την τρίτη διμηνιαία δόση του 2020 και αφορά τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.SALE Palettino – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ VERDE S/S 2020 Γυναικείo βραδυνό τσαντάκι Verde 01-0001333 , κλείνει με κλιπ και περιλαμβάνει αλυσίδα για τον ώμο. Πληροφορίες : “palettinoshop.gr” η στο τηλ.6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!


 

Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού» θα ενεργοποιηθεί και πάλι για την υποβολή νέων αιτήσεων. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ, το επίδομα παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα τα οποία έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020 και σύμφωνα με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση.

Για το επίδομα γέννας θα πληρωθούν οι δικαιούχοι των οποίων η αίτηση εγκρίθηκε μέχρι 30 Ιουνίου καθώς και αιτήσεις που υποβλήθηκαν και εγκρίθηκαν αργότερα, λόγω διασταυρώσεων.

Για το επίδομα ενοικίου θα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι ότι οι αιτήσεις οι οποίες συμπληρώνουν το 6μηνο ισχύος τους δύναται να ανανεωθούν αυτόματα για έξι ακόμη μήνες, αν εξακολουθούν να πληρούνται οι όροι και προϋποθέσεις του προγράμματος. Εάν υπάρχουν αλλαγές στα στοιχεία της αίτησης σε σχέση με το προηγούμενο εξάμηνο, οι οποίες δεν προκύπτουν μέσα από ηλεκτρονικές διασταυρώσεις και άρα δεν αποτυπώνονται σε αυτήν, οι δικαιούχοι μπορούν αποκλειστικά εντός του 6ου μήνα ισχύος της αίτησης να την ανακαλέσουν και να υποβάλουν νέα.

dikaiologitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *