Πανσέληνος Φεβρουαρίου: Πώς σε επηρεάζει; Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

sky_trees_full_moon_h_645_450

Στις 22 Φεβρουαρίου – ώρα 20.20 – διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Η Παρθένος είναι το το ζώδιο που κυβερνάται από τον Ερμή και επομένως σχετίζεται με τη λογική, η οποία κρίνεται απαραίτητη το επόμενο δεκαπενθήμερο, ώστε να παραμείνουμε προσγειωμένοι και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς να παρασυρθούμε από φαντασιώσεις και ουτοπίες που δεν οδηγούν πουθενά. Η Πανσέληνος δεν είναι απαραίτητα αρνητική, ωστόσο απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία και συνιστά να αντιμετωπίσουμε με ευθύνη τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις μας και να δείξουμε μια δυναμικότητα χωρίς να παρεκκλίνουμε από την αρχική πορεία μας. Η διατήρηση της επαφής με την πραγματικότητα θα συμβάλει στην επίτευξη ακόμα και του πιο δύσκολου στόχου. Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση και στις προσωπικές σχέσεις, γι’ αυτό κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται μετά από ώριμη σκέψη. Προσοχή χρειάζονται και οι νέες γνωριμίες οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν κατώτερες των προσδοκιών μας. Σε κάθε περίπτωση η υπομονή είναι η λέξη κλειδί που θα δικαιώσει την κάθε προσπάθεια. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 5 μέρες των ζωδίων, θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικά.

src=/files/Image/SxeseisKaiSex/2015/ASTROLOGIA/02/banner_provlepseis.jpg

Κριός
Στις 22 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις επαγγελματικές εκκρεμότητες και να κάνεις τυχόν αλλαγές που θα βελτιώσουν την εργασία σου και θα σε κάνουν πιο παραγωγικό. Το γεγονός ότι στην Πανσέληνο συμμετέχει ο “απατηλός” Ποσειδώνας, συνιστά ωστόσο να μην παρασύρεσαι από ουτοπίες και να βάλεις συγκεκριμένους στόχους που μπορούν πραγματικά να επιτευχθούν. Το γεμάτο φεγγάρι επιπλέον, συνιστά να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, την υγεία σου και τη διατροφή σου και να υιοθετήσεις πιο υγιεινές συνήθειες, ενώ μια αλλαγή στην εμφάνισή σου, μπορεί τώρα να σε ικανοποιήσει απόλυτα. Αλλαγές στο χώρο του σπιτιού σου επίσης ευνοούνται.

Ταύρος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου είναι ιδιαίτερα θετική για σένα, καθώς ενεργοποιεί τον πέμπτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου που σχετίζεται με έρωτα, διασκεδάσεις και χάρες. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ασχοληθείς με πράγματα που σου προσφέρουν ευχαρίστηση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφό σου ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην επισημοποίηση της σχέσης σου. Ο ερχομός ενός παιδιού μπορεί επίσης να είναι το γεγονός που θα αλλάξει ευχάριστα τη ζωή σου. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, είναι πιθανό να βρεις το σύντροφο της ζωής σου μέσα από ευχάριστες κοινωνικές συναναστροφές.


Δίδυμοι

Στις 22 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σ’ αυτούς τους τομείς και ίσως ξεκινήσεις μια ανακαίνιση, μια μετακόμιση ή δημιουργήσεις τη δική σου οικογένεια. Δεν αποκλείεται ακόμα να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, η οποία θα αποδειχθεί πολύ κερδοφόρα, καθώς η Σελήνη κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου. Τέλος, η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, που θα απαιτήσουν τη μετακίνησή σου σε μια άλλη πόλη.


Καρκίνος 

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, γεγονός που σε κάνει περισσότερο επικοινωνιακό και σου δίνει την ευκαιρία αφενός να αποκαταστήσεις σχέσεις και επαφές που έχουν κλονιστεί και αφετέρου να πετύχεις σημαντικές επαγγελματικές ή προσωπικές διαπραγματεύσεις που εκτός των άλλων θα επηρεάσουν θετικά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, δεν θα πρέπει να αφήσεις τίποτα στην τύχη του, καθώς έχεις την ευχέρεια και την ικανότητα να χειριστείς με επιτυχία κάθε πρόκληση που μπορεί να σου αποφέρει κέρδη. Νέες γνωριμίες μπορούν να επηρεάσουν και την αισθηματική σου ζωή και να ανοίξουν ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο, ειδικά αν είσαι αδέσμευτος. Σύντομες αποδράσεις επίσης ευνοούνται.

Λέων
Στις 22 Μαρτίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, η οποία ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και εγγυάται εξελίξεις στα οικονομικά σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, προσφέρεται για να εφαρμόσεις μια καλύτερη διαχείριση, να ρυθμίσεις τυχόν υποχρεώσεις σου αλλά και να προσπαθήσεις να εξασφαλίσεις τη βελτίωση των αποδοχών σου. Η ταυτόχρονη παρουσία του ανάδρομου Δία στην Παρθένο, μπορεί να σου φέρει χρήματα που περιμένεις εδώ και καιρό, σ’ αυτή την περίπτωση ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγεις σπατάλες και να αποταμιεύσεις, για τυχόν δύσκολες στιγμές. Το γεμάτο φεγγάρι, πρόκειται επιπλέον να σου εξασφαλίσει και τη συναισθηματική ασφάλεια που σου είναι απαραίτητη.


Παρθένος

Στις 22 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο, γεγονός που σηματοδοτεί αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σου, μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Έτσι, τόσο τα επαγγελματικά σου όσο και η προσωπική σου ζωή, πρόκειται να “τακτοποιηθούν” με τον καλύτερο τρόπο, ενώ θα δεις πολλά όνειρά σου να πραγματοποιούνται όχι μόνο χάρη στις προσπάθειές σου αλλά και χάρη στην τύχη που σε συντροφεύει αυτό το διάστημα. Αν ανήκεις στους άνεργους ή στους αδέσμευτους του ζωδίου, η Πανσέληνος αυτή εγγυάται να σε “αποκαταστήσει” σύντομα, ειδικά αν ξέρεις τι ζητάς και δεν παρασυρθείς από την ψεύτικη εικόνα που μπορεί να σου δημιουργήσει η συμμετοχή του Ποσειδώνα.


Ζυγός

Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου, γεγονός που σε παροτρύνει να αποσυρθείς για λίγο από τα φώτα των προβολέων και να αναλογιστείς την μέχρι τώρα πορεία σου, ώστε να βγάλεις συμπεράσματα για τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνεις. Αν κρίνεις ότι υπάρχουν άτομα στη ζωή σου που φρενάρουν την πρόοδό σου, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να τα βγάλεις μια για πάντα από τη ζωή σου, ώστε να αφοσιωθείς απερίσκεπτος στην χάραξη μιας καλύτερης πορείας. Αν πάλι, η δουλειά που κάνεις δεν σε καλύπτει, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να την εγκαταλείψεις ώστε να ασχοληθείς με αυτό που πραγματικά θέλεις. Σε κάθε περίπτωση οι αλλαγές πρέπει να γίνουν μετά από ώριμη σκέψη, ώστε να αποφύγεις τυχόν παγίδες.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τους φίλους σου, τις φιλοδοξίες σου και τα όνειρά σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα υπάρξουν ευχάριστες αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς, καθώς θα επιδιώξεις να “ξεκόψεις” από άτομα που νιώθεις ότι σε παρασύρουν σε αβέβαια μονοπάτια και θα ασχοληθείς περισσότερο με εκείνα που νιώθεις ότι κατανοούν τις επιθυμίες σου. Αυτό μπορεί να αφορά ακόμα και το σύντροφό σου, ειδικά αν πιστεύεις ότι περιορίζει την δράση σου. Με στοχευμένες προσπάθειες, μπορείς τώρα να πετύχεις πολλά στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στην προσωπική σου ζωή, διεκδικώντας ότι σου αξίζει. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί ίσως γνωρίσουν τον έρωτα μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον.


Τοξότης

Η Πανσέληνος στις 22 Φεβρουαρίου, διαμορφώνεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σε καλεί να ασχοληθείς με την καριέρα σου και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για μια καλύτερη θέση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θεωρείται καθοριστικό και μπορείς πραγματικά να πετύχεις πολλά, όχι όμως χωρίς αγώνα. Θα πρέπει λοιπόν, να αφοσιωθείς ψυχή και σώμα στη δουλειά σου και να δείξεις τις ικανότητές σου ώστε να αποσπάσεις τα εύσημα που σου αναλογούν. Αν ανήκεις στους άνεργους Τοξότες ή αναζητάς μια νέα πορεία, η αναζήτησή σου θα λάβει τέλος αυτό το διάστημα, καθώς θα βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα συνιστά προσοχή στις σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς υπάρχει κίνδυνος να διαταραχθούν.

Αιγόκερως
Εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου, καθώς θα σε βοηθήσει να ολοκληρώσεις όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν και να δημιουργήσεις μια σταθερή βάση για το μέλλον σου. Τόσο η πορεία της προσωπικής σου ζωής όσο και κάθε άλλος στόχος που έχεις θέσει, μπορούν τώρα να πραγματοποιηθούν εύκολα και να σου ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αν σκέφτεσαι την προοπτική του γάμου ή μια μόνιμη εγκατάσταση στο εξωτερικό, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να το κάνεις. Ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας έρωτας που θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα, γρήγορα θα πάρει σοβαρή τροπή.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου και σηματοδοτεί εξελίξεις στα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σου. Το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, κρίνεται απαραίτητο να τακτοποιήσεις τυχόν οικονομικές υποχρεώσεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα. Αν εκκρεμούν επίσης θέματα που σχετίζονται με αγοραπωλησίες, κληρονομιές ή ξεκαθάρισμα κοινών περιουσιακών στοιχείων, θα ολοκληρωθούν αυτό το διάστημα. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσεις τίποτα στην τύχη του, καθώς η συμμετοχή του Ποσειδώνα, δείχνει προσπάθειες εξαπάτησης. Όσον αφορά τα ερωτικά σου, μπορείς να ενδώσεις σε ένα πειρασμό, αρκεί να μην είναι παράνομος και δημιουργήσει προβλήματα στη μόνιμη σχέση σου.

Ιχθύς
Εξαιρετικά σημαντική είναι η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 22 Φεβρουαρίου στο πολικό ζώδιο της Παρθένου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί στις σχέσεις σου, καθώς θα “αναγκαστείς” εκ των πραγμάτων να τις αξιολογήσεις και να αποφασίσεις για την εξέλιξή τους. Το πρόβλημα είναι ότι η συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, μπορεί να “θολώσει” αρκετά την κρίση σου κι αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να μετανιώσεις για τις όποιες αποφάσεις σου. Καλό είναι λοιπόν, να εξετάζεις όλους τους παράγοντες και να μην παρασύρεσαι από μικρά και ασήμαντα γεγονότα, αφού κάθε αλλαγή που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα, μπορεί να σε ικανοποιήσει, μπορεί όμως και να σε πληγώσει αργότερα. Αν ανήκεις στους αδέσμετους του ζωδίου, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες και να αφήσεις το χρόνο να σου δείξει την αξία τους.

 

tlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *