Πρεμιέρα για τα H&M της Isabelle Marant στο Παρίσι

Το περιμέναμε  με ανυπομονυσία από τότε που ανακοινώθηκε: η συλλογή της Isabel Marant για τα H&M εγκαινιάστηκε εχθές το βράδυ στο Παρίσι -η επιλογή της πόλης δεν είναι τυχαία αφού αποτελεί μέρος του  DNA της σχεδιάστριας, όπως εκείνη δήλωσε.

Tο σκηνικό περιείχε γαλλικά εστιατόρια, φωτισμό νέον, πιτσαρίες, καταστήματα αναμνηστικών, μπακάλικα, πλανόδιους πωλητές και ζωντανές εμφανίσεις των Grandmaster Melle Mel και Rappers Delight, πρώην μέλη των Sugarhill Gang που χάρισαν έναv αέρα 90s στην εκδήλωση.
Διάσημοι λάτρεις της  Isabel Marant  συμπεριλαμβανομένων των Audrey Tautou, January Jones, Freida Pinto, Astrid Bergès-Frisbey, Olga Kurylenko, Alice Dellal, Mélanie Doutey και Lou Lesageν παρευρέθηκαν στο event για να γιορτάσουν μαζί το λανσάρισμα της συλλογής σε μια ζωηρή ατμόσφαιρα που αντικατόπτριζε τη μποέμικη ενέργεια της σχεδιάστριας.
«Θέλαμε να παρουσιάσουμε τη συλλογή με τρόπο που να φαίνεται αληθινός και ανεπίσημος, όχι με θεαματική εκδήλωση στο κόκκινο χαλί: έτσι βλέπω τη δουλειά μου. Σχεδιάζω για όλους και εμπνέομαι συνεχώς από τον κόσμο που βλέπω γύρω μου γι’ αυτό φαινόταν φυσικό να έχω για φόντο της εκδήλωσης ένα αστικό σκηνικό.» δήλωσε η Isabel Marant.
Η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη σε περίπου 250 καταστήματα στις 14 Νοεμβρίου.
16541136_hm_im_olga_kurylenko_wearing_hm.limghandler 16541137_hm_im_party10.limghandler 16541138_hm_im_party011.limghandler 16541132_hm_im_Astrid_berges_frisbey_wearing_hm.limghandler 16541134_hm_im_isabel_marant_margareta_van_den_bosch.limghandler
marieclaire.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *