Πρωτότυπο Σχέδιο Νυχιών! (video)

Μήπως βαρεθήκατε να βάφετε τα νύχια σας με τον κλασικό τρόπο? περνώντας τα απλά με ένα μονόχρωμο βερνίκι? και δεν έχετε φυσικό ταλέντο στο να κάνετε μόνες σας περίτεχνα σχέδια ώστε να τους δώσετε αυτή την πινελιά του διαφορετικού?

Μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μόνες σας μια νέα και σχετικά εύκολη τεχνική, το αποτέλεσμα της οποίας θα το ζήλευε και η πιο περίτεχνη μανικιουρίστα.Ας δούμε καταρχήν τα υλικά που θα χρειαστούμε πριν αρχίσουμε:

·        Τουλάχιστον τρία διαφορετικά χρώματα βερνίκι (κατά προτίμηση όχι αυτά που στεγνώνουν γρήγορα και καλό είναι τα χρώματα που θα επιλέξουμε να κάνουν αντίθεση μεταξύ τους για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα)
·         Ένα διάφανο βερνίκι (τη λεγόμενη «βάση»)
·         Οδοντογλυφίδες
·         Ένα καθαρό μπολ
·         Νερό
·         Ασετόν
·         Μπατονέτες
·         Μία χαρτοπετσέτα
·         Ειδικό λαδάκι για τα νύχια ή κανονικό λάδι
Τώρα που ξέρουμε τα βασικά, ας δούμε πολύ αναλυτικά τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε:

1. Αρχικά, ξεβάφουμε τα νύχια μας με ασετόν και τα λιμάρουμε.  Πλένουμε τα χέρια μας, απλώνουμε μία στρώση διάφανο βερνίκι (βάση) και περιμένουμε να στεγνώσει.
2. Προετοιμάζουμε τον χώρο που θα χρησιμοποιήσουμε,καλύπτοντάς τον με μία χαρτοπετσέτα προκειμένου να μην τον λερώσουμε. Στη συνέχεια, γεμίζουμε το μπολ μας με νερό σε θερμοκρασία δωματίου και ανοίγουμε τα τρία μανό για να τα έχουμε έτοιμα, καθώς το μανό πήζει πολύ γρήγορα απ” τη στιγμή που θα έρθει σε επαφή με το νερό.

3. Και τώρα ήρθε η ώρα του διασκεδαστικού μέρους!(Από εδώ και κάτω, πρέπει να επαναλάβουμε την ίδια διαδικασία για κάθε νύχι ξεχωριστά).

 

Χρώμα Νο 1: Προσθέτουμε 2 σταγόνες μανό μέσα στο μπολ με το νερό. Αν το χρώμα κάτσει στον πάτο του μπολ αντί να δημιουργήσει έναν ημιδιαφανή κύκλο στην επιφάνεια του νερού, γεμίστε το μπολ με καθαρό νεράκι και προσπαθήστε ξανά. Είναι βασικό να θυμάστε ότι το πρώτο χρώμα που βάζουμε στο μπολ, θα είναι το βασικό χρώμα των νυχιών μας, οπότε και θα φαίνεται περισσότερο από τα άλλα δύο.
Χρώμα Νο 2: Προσθέτουμε 1 σταγόνα από το δεύτερο χρώμα επάνω στο πρώτο χρώμα που έχουμε ήδη ρίξει στο μπολ με το νερό (θα πρέπει να σχηματιστεί ένας μικρότερος κύκλος πάνω στον προηγούμενο).
Χρώμα Νο 3: Επαναλαμβάνουμε ακριβώς την ίδια διαδικασία που ακολουθήσαμε με το δεύτερο χρώμα. Το τελικό αποτέλεσμα, θα είναι τρεις ομόκεντροι κύκλοι διαφορετικού χρώματος στην επιφάνεια του νερού .

4. Περνάμε τα νύχια μας γύρω από τη βάση τους με το ειδικό λαδάκι (ή με λίγο μαγειρικό λάδι) έτσι ώστε να αφαιρεθεί εύκολα το χρώμα από αυτή την περιοχή μετά την όλη διαδικασία.

5. Παίρνουμε μια οδοντογλυφίδα και με γρήγορες κινήσεις «χαράζουμε» τα χρώματα μέσα στο μπολ, προκειμένου να δημιουργήσουμε ένα βασικό σχέδιο (καλό είναι, για αρχή τουλάχιστον,  να «χαράξουμε» απαλά έναν σταυρό – όπως όταν κόβουμε τη βασιλόπιτα- και μετά να τραβήξουμε περιμετρικά διαγώνιες ή κάθετες  γραμμές ως το κέντρο του σχεδίου.
6. Βουτάμε κάθε νύχι ξεχωριστά μέσα στο νερό και με μια καθαρή οδοντογλυφίδα κάνουμε κυκλικές κινήσεις γύρω απ” το νύχι, έτσι ώστε να ανακατευτούν καλά  τα χρώματα. Καλό είναι να περιστρέψετε πρώτα την οδοντογλυφίδα μερικές φορές πριν βγάλετε το νύχι σας απ” το νερό, καθώς έτσι το υπόλοιπο χρώμα που έμεινε στο μπολ θα τυλιχτεί επάνω της και δεν θα πασαλειφτείτε με επιπλέον χρώμα γύρω από το νύχι.

7. Βρέχουμε μια μπατονέτα με ασετόν και καθαρίζουμε προσεκτικά τις περιοχές γύρω από το νύχι που έχουν λερωθεί.

httpv://youtu.be/SkTQm03_KQk
tzatzikinews.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *