Πόσο κάνει το πολυφωτογραφημένο Chanel καλάθι supermarket;

Στην ίδια τιμή πάντως θα έπαιρνες προμήθειες από το supermarket για περίπου 2 χρόνια.

Πιστεύεις οτι το να πηγαίνεις για ψώνια στο supermarket δεν είναι μια glamorous δραστηριότητα; Λάθος! Γιατί η Chanel έχει βαλθεί να κάνει όλες τις ώρες της ημέρας σου πολυτελείς και fashionable, ακόμα και τη βόλτα στο διάδρομο με τα λαχανικά.

Το καλάθι που πρωτοείδαμε στο show Chanel για τη χειμερινή συλλογή του οίκου φιγουράρει πια σαν ένα από τα πιο χαρακτηριστικά κομμάτια της συλλογής. 
Στην πραγματικότητα, πρόκειται για το σκελετό ενός απλού καλαθιού για ψώνια στο οποίο το μεταλλικό κομμάτι έχει αντικατασταθεί με τη signature αλυσίδα με δερμάτινη λεπτομέρεια της θρυλικής τσάντας 2.55 του οίκου.

Το ιδαίτερο αυτό κομμάτι κυκλοφορεί σε δύο μεγέθη, το μικρότερο “Milk Bottle” και το μεγάλο Basket. Οι τιμές ποικίλουν και αυτές και κυμαίνονται από 5.406 ευρώ για το μικρό μέχρι 9.154 ευρώ για το μεγάλο μέγεθος. 

Σαν κομμάτι έιναι ένα από τα πολλά της χειμερινής σειράς Chanel που παραπέμπουν σε κατάστημα τροφίμων (είδαμε τσαντάκια/κουτιά από γάλα ή να μοιάζουν με πακέτα τυποποιημένου κρέατος).

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *