Ρίξε τα χαρτιά ! (Μέρος Β)

Τρόπος ριξίματος. 

Ξεχωρίζουμε από την τράπουλα το φύλλο του ενδιαφερόμενου π.χ ντάμα κούπα και το τοποθετούμε ανοιχτό στο κέντρο.

Ανακατεύουμε την τράπουλα και μελετάμε το θέμα που μας απασχολεί.

Κόβουμε με το αριστερό μία ή τρεις φορές.

Στη συνέχεια παίρνουμε την τράπουλα τραβάμε από μέσα στη τύχη ένα φύλλο και το τοποθετούμε πάνω στη φιγούρα, του ενδιαφερόμενου κλειστό.

Μετά αρχίζουμε το άνοιγμα, το οποίο γίνεται ως εξής:βάζουμε ένα φύλλο πάνω απο τη φιγούρα ένα κάτω ένα αριστερά και ένα δεξιά.Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τις γωνίες, βάζουμε πάνω αριστερά κάτω δεξια μετά πάνω δεξιά και μετα κάτω αριστερά. Γινεται δηλαδή σαν την ταντρίνα, μέχρι να έχουμε τρεις σειρές απο 7 φύλλα, σε κάθε σειρα.

 

Μετά το άνοιγμα παίρνουμε απο τα φύλλα που έχουν μείνει το πρώτο της στοίβας κλειστό και το τοποθετούμε πανω στη φιγούρα και έτσι τώρα έχουμε 2 κλειστά φύλλα πάνω στη φιγούρα. Στη συνέχεια βάζουμε απο 2 φύλλα κλειστά στα φύλλα που μας αφορούν, μετα τα ανοιγουμε και ερμηνευουμε.τα φύλλα που ”κοιτάει” η φιγουρα είναι το φτασμένο αυτά που είναι μπροστά στη πόρτα του που λέμε,τα φύλλα πάνω του είναι το άμεσο μέλλον του με κύριο φύλλο το χαρτί πάνω απο το κεφάλι του (χαρτί στεφανώματος). Τα φύλλα που ”πισωπλατίζει” τα φύλλα δηλαδή που δεν κοιταει η φιγούρα, είναι αυτά που πέρασε και η κάτω σειρά, δείχνει αυτά που θα ρθουν αργότερα.

 

Το ρίξιμο γίνεται 3 φορές ποτέ παραπάνω γιατί μετά το φύλλο ”κόβεται”,εμφανίζονται δηλαδή πολλές φιγούρες και δεν μπορούμε να ερμηνέψουμε. Μπορούμε στο κέντρο να βάλουμε κάποιο άλλο άτομο που ξέρουμε.

mylady.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *