Σπυράκια στην πλάτη; Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και ξεχάστε τα για πάντα

Το καλοκαίρι είναι εδώ, επιτέλους, και παρόλο που ο καιρός δε λέει να αποφασίσει τι θα κάνει, εμείς έχουμε μπει σε απόλυτα θερινό mood, κάτι που σημαίνει ότι τα σορτσάκια και τα φορεματάκια κατέχουν εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα μας! Ποιο είναι όμως με διαφορά το πιο hot κομμάτι της σεζόν που είναι ικανό από απλή καθημερινή κοπέλα να σας μετατρέψει σε… σεξοβόμβα; Mα φυσικά ένα υπέροχο εξώπλατο φόρεμα! Και τι γίνεται αν η πλάτη σας είναι σε κακό χάλι, γεμάτη σπυράκια και πόρους; Μη στενοχωριέστε και για όλα υπάρχει λύση! Δείτε το παρακάτω πλάνο, με 3 απλά και εύκολα βήματα, και σας υποσχόμαστε ότι τα σπυράκια στην πλάτη σύντομα θα γίνουν παρελθόν.

Bήμα πρώτο: Πλύντε καλά την πλάτη σας με ένα αντιβακτηριδιακό σαπούνι, ακόμη και αυτό που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπο. Kαλό θα ήταν να αποφύγετε το κλασικό σαπούνι και φυσικά να αφήσετε το δέρμα σας υγρό.

Bήμα δεύτερο: Θα πρέπει οπωσδήποτε να προμηθευτείτε ένα τζελ ή κρέμα, που να περιέχει ένα 10% υπεροξείδιο του βενζολίου, το οποίο οι δερματολόγοι δε συνιστούν για το πρόσωπο, αλλά κάνει θαύματα στο σώμα! Αφήστε το τζελ για κάποια λεπτά πάνω στο δέρμα.

Βήμα τρίτο: Σε περίπτωση που θέλετε να φορέσετε ένα πιο ανοιχτό μπλουζάκι, και η θεραπεία σας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καλό θα ήταν να εφαρμόζετε αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας στα προβληματικά σημεία. Αποδεδειγμένα ο ήλιος κάνει διχρωμίες με αποτέλεσμα το πρόβλημα να φαίνεται ακόμη περισσότερο.

Last but not least: Αφήσαμε τελευταίο το αυτονόητο, που δεν είναι άλλο από το νερό της θάλασσας! Υποθέτουμε γνωρίζετε έστω και κάποια από τα αμέτρητα οφέλη του, και μέσα σε αυτά, είναι φυσικά και το πόσο βοηθά να θεραπευτούν, δερματικές αμυχές και φυσικά σπυράκια.
queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *