Στάθης Στιβακτάκης: Γιατί μας ξετρέλανε ο αγρότης της πορείας;

28a94cc1ea8c84bec3f6a89a75f82c71_L

Δεν ξέρουμε σε ποιο σημείο της πόλης σε βρήκαν οι φωτογραφίες του σέξι κρητικού, το μόνο σίγουρο είναι ότι άφησες στην άκρη όλα όσα έκανες και τον καμάρωσες για πολλά λεπτά. Ναι, τις προώθησες στις φίλες σου, googl-αρες ό,τι μπορούσες μήπως και τον βρεις και χωρίς να το θες εξέφρασες την επιθυμία να επισκεφτείς ξανά την… Κρήτη.

Κακά τα ψέματα, ο Στάθης Στιβακτάκης είναι ο άντρας της εβδομάδας και δεν προέρχεται από το χώρο της showbiz. Είναι απλά ένας μελισσοκόμος-κτηνοτρόφος που αποφάσισε να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην πορείας της Τετάρτης και ξαφνικά έγινε… viral.

Ο Στάθης, λοιπόν, ξετρέλανε όλο το γυναικείο πληθυσμό γιατί βγάζει αυτό το απλό, ωραίο, αρρενωπό και άγριο χωρίς όμως να έχει προσπαθήσει να το παίξει σκληρός. Ο μελισσοκόμος αυτός δεν έχει μούσια επειδή είναι της μόδας, αλλά επειδή έτσι το θέλει ως κρητικός. Ο Στάθης έχει αυτό το έντονο και καθηλωτικό βλέμμα του άντρα του γνήσιου, βρε παιδί μου, που ξέρεις όμως πως καταβάθος είναι… ψυχούλα. Γαλανομάτης και… μπρουτάλ.

stathis stivaktakis poreia 90474

stathiw stibaktakis poreia2 17586

Εμείς μπήκαμε στο προφίλ του και έχουμε να σας πούμε πως έχει ξεκινήσει να γίνεται ο απόλυτος πανικός. Οι διαδικτυακοί του φίλοι αυξάνονται με ταχύτητα φωτός (γυναίκες κατά κύριο λόγο), ενώ οι φωτογραφίες του μας επιβεβαιώνουν πως είναι ένας γνήσιος κρητικός.

 

 

(photos via Lifo & Facebook)

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *