Συµβουλες απο DJ γαµου που ΔΕΝ πρεπει να χασετε!

wedding-dj-tips-5

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς να σχεδιάσετε έναν πετυχημένο γαμήλιο πάρτι όπου οι καλεσμένοι σας θα περάσουν μοναδικές στιγμές. Ο DJ γαμου Νίκος Τσιροζίδης από την VIPARTIES μας είπε ότι το νούμερο ένα «συστατικό» για ένα επιτυχημένο γαμήλιο party είναι… η μουσική! Του ζητήσαμε λοιπόν να μοιραστεί μαζί χρήσιμες συμβουλές για να έχετε ένα αξέχαστο γαμήλιο πάρτι.

Seriously do not miss this!

wedding-dj-tips (1)

Ποιο είναι το νούμερο ένα «συστατικό» για ένα επιτυχημένο γaμήλιο party;

“Θα σας δώσω την απάντηση που μας δίνουν όλα τα ζευγάρια μετά το τέλος κάθε γαμήλιας δεξίωσης … Μα φυσικά η μουσική. Η επιτυχία του party εξαρτάται από τον άνθρωπο που θα την επιμεληθεί. Θεωρώ σκόπιμο να αναπτύξουμε λίγο το θέμα “DJ” στο γάμο. Το ζευγάρι έχει δύο επιλογές. Είτε θα εμπιστευτεί κάποια εταιρεία που θα δραστηριοποιείται στο χώρο της μουσικής επιμέλειας κάθε είδους εκδήλωσης, είτε θα συνεργαστεί με κάποιο ελεύθερο επαγγελματία μουσικό επιμελητή. Στην δεύτερη περίπτωση το ζευγάρι θα πρέπει να γνωρίζει αν ο DJ που θα επιμεληθεί τη μουσική του γάμου του έχει «ουσιαστική» εμπειρία από wedding parties. Ο λόγος είναι ότι οι wedding DJs είναι μία κατηγορία μόνοι τους, για λόγους που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Βέβαια η επιλογή ενός freelancer, αντί κάποιας εταιρείας ενδέχεται να είναι η οικονομικότερη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι και η ιδανικότερη”.

wedding-dj-tips (2)

wedding-dj-tips (3)

Γιατί ο DJ γάμου αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία;

“Γιατί ο Wedding DJ έχει να «αντιμετωπίσει» την πίστα. Μιλάμε για μία κατηγορία DJ που καλείται κάθε φορά να παίζει σε εντελώς διαφορετικό κοινό (ηλικία,κουλτούρα,ψυχολογία κ.α), ενώ ο στόχος παραμένει ο ίδιος: να περάσουν ΟΛΟΙ τέλεια και όχι απλά καλά. Η ύπαρξη μιας γεμάτης, και για πολλές ώρες, πίστας είναι ο καθρέπτης ενός επιτυχημένου party. Μια γαμήλια δεξίωση χωρίζεται σε τρία μέρη: το welcome drink, το dinner και το Party. O DJ είναι άμεσα εμπλεκόμενος και στα τρία αυτά μέρη. Επενδύοντας μουσικά, με τέτοιο τρόπο, τα δύο πρώτα ώστε να κλιμακώσει την διάθεση των καλεσμένων, με σκοπό να συμμετάσχουν ενεργά στο party. Το απαραίτητο χαρακτηριστικό που θα πρέπει να διαθέτει για να μπορεί να γεμίζει την πίστα, είναι αρχικά αντίληψη και ακολούθως εμπειρία και γνώση”.

wedding-dj-tips (4)

wedding-dj-tips (5)

Δώσε μας ένα tip για να ξεκινήσει επιτυχημένα ο χορός σε ένα γαμήλιο party 

“Παρόλο που η γενικότερη άποψη που επικρατεί στα ζευγάρια είναι να ξεκινήσει το party με παραδοσιακούς χορούς, -θεωρώντας ότι έτσι γεμίζει πιο γρήγορα η πίστα, ή θέλοντας να τους «ξεπετάξουν» από την συνέχεια ή ότι έτσι συμβαίνει σε όλους τους γάμους- εμείς προτείνουμε να ξεκινήσει ο χορός με ξένο ρεπερτόριο, ώστε να δώσουμε εξαρχής το feeling για party. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε, όταν πλέον φτάσουμε στο σημείο που θα ακουστούν τα παραδοσιακά, «να τα χαρεί και περισσότερος κόσμος, και περισσότερο ο κόσμος. Είναι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, αλλά πολυδοκιμασμένο πάνω από μία δεκαετία που λειτουργεί η εταιρεία μου, το βασικό είναι ότι δεν κοιτάμε την ευκολία μας, αλλά πως θα στήσουμε μία σωστή και επιτυχημένη ροή απ’ την αρχή”.

wedding-dj-tips (6)

Τι άλλο πρέπει να προσέξει ένα ζευγάρι;

“Θα σου απαντήσω επιγραμματικά τα εξής:

•Επαρκής ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης (εύκολο για μια εταιρεία, πιο δύσκολο για κάποιο ιδιώτη DJ)

•Ενδεχομένως κατάλληλο φωτισμό του χώρου κατά την διάρκεια του party.

•Δικλείδες ασφαλείας σε περίπτωση αναπάντεχου προβλήματος (εφεδρικός εξοπλισμός, DJ ασφαλείας, stand by τεχνικό τμήμα)

•Πολλαπλά και αναλυτικά ραντεβού με το DJ που θα αναλάβει την εκδήλωση και όχι με κάποιο απλώς υπεύθυνο (όταν πρόκειται για εταιρεία)

•Νόμιμη παροχή υπηρεσίας για τυχόν έλεγχο κρατικού φορέα την ώρα της εκδήλωσης. Δυστυχώς έχει παρατηρηθεί ευρέως τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο της παραδραστηριότητας. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο μπορεί να σημαίνει ακόμα και την διακοπή της εκδήλωσής σας, με ότι αυτό συνεπάγεται”

wedding-dj-tips (7)

wedding-dj-tips (8)

Μια τελευταία συμβουλή του DJ γαμου…

“Στο χώρο μας υπάρχουν πολλές αξιόλογες εταιρείες, καθώς και ιδιώτες, που παρέχουν τις υπηρεσίες τους ο καθένας με την δική του προσέγγιση στο αντικείμενο. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ένα ζευγάρι, που δεν θα μπει στην λογική του «θέλω απλά έναν άνθρωπο να παίζει μουσική», θα μπορέσει να καταλήξει σε αυτόν που θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του να φέρει αυτήν την τόσο ξεχωριστή βραδιά εις πέρας. Ας αναλογιστεί κάνεις πόσο χρόνο και χρήματα δαπανεί για να πραγματοποιήσει έναν γάμο στον σύνολο του. Δεν είναι κρίμα να αφήνει το σημαντικότερο κομμάτι και αυτό που θα διαρκέσει περισσότερο χωρίς να του αφιερώσει την «προσοχή» που του χρειάζεται; Όταν αυτή η βραδιά περάσει είναι αργά να συνειδητοποιήσουμε ότι κάναμε λάθος στην επιλογή”

love4weddings.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *