Τα μαγιό Pink Sands της Στεφανίας Φραγκίστα κατακτούν τις ελληνίδες fashionistas!

Οι νέες Resort& Summer συλλογές με μοντέρνα μαγιό και ιδιαίτερα κομμάτια beachwear σίγουρα θα σε ξετρελάνουν!

5

Έντονα χρώματα, ρομαντικές πινελιές, super trendy παστέλ και φλούο αποχρώσεις, καυτά μπικίνι και υπέρκομψα ολόσωμα μαγιό έκλεψαν την καρδιά μας στην παρουσίαση της νέας καλοκαιρινής κολεξιόν του brand Pink Sands!

1
Όποιο και αν είναι το στυλ σου, σίγουρα θα βρεις εκείνο το μοναδικό μαγιό που θα αναδείξει το ηλιοκαμένο σου κορμί με τον πιο αισθησιακό και ταυτόχρονα girly τρόπο. Από εκκεντρικά prints, polka dots, fun αστεράκια, rock στοιχεία  μέχρι τις πιο ρομαντικές φλοράλ λεπτομέρειες, τα ιδιαίτερα κοψίματα και υφάσματα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές!

6
Η ταλαντούχα Στεφανία Φραγκίστα, δεν σταματά στο σχεδιασμό εντυπωσιακών swimwear αλλά δημιουργεί και μια τεράστια γκάμα beachwear κομματιών όπως,  κοριτσίστικα φορεματάκια με έντονα prints, σέξι σορτς σε κλασσικές αλλά και μοντέρνες φλούο αποχρώσεις, ιδιαίτερες τουνίκ όπως και φανταστικά αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου βόλτες.
Info:Θα βρεις τις Pink Sands δημιουργίες στη σελίδα στο Facebook, στο site με ανανεωμένο e-shop, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα (Free Shop, Detroit, Ammos, Pop Up Store κ.α

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *