Τα πιο ωραία beauty post που ανέβασαν οι διάσημες στο instagram αυτή την εβδομάδα!!!(Photos)

Κάθε εβδομάδα οι αγαπημένες μας διάσημες μας τροφοδοτούν με πλούσιο υλικό για το μακιγιάζ και τα μαλλιά που επιλέγουν. Εκείνες το ανεβάζουν στο instagram κι εμείς τα συγκεντρώνουμε εδώ ως πηγή έμπνευσης για τις επόμενες εμφανίσεις μας. Ιδού, λοιπόν, τα ωραιότερα beauty post αυτής της εβδομάδας!

@kimkardashian 

.

Είτε είναι ξανθιά είτε είναι μελαχρινή, το όνομα της Kim Kardashian είναι συνώνυμο του hair goals. Εδώ την βλέπουμε με butt length μαλλιά που μας αρέσουν πολύ γιατί δείχνουν (και είναι!) απόλυτα υγιή. 

@caradelevingne

Η Cara Delevingne βρέθηκε στην Αθήνα για το show του οίκου Dior και αυτό είναι το beauty look που επέλεξε: μαλλιά χτενισμένα από τη μια μεριά ώστε να δίνουν την αίσθηση του undercut και μακιγιάζ που κάνει focus στα μάτια αλλά και στα χείλη. 

@jlo 

“Το να αγαπάς τον εαυτό σου σημαίνει να φροντίζεις τον εαυτό σου. Αυτή είναι η εβδομαδιαία υπενθύμισή σου προκειμένου να φροντίζεις τον εαυτό σου και να κάνεις την ευτυχία σου προτεραιότητά σου κάθε μέρα!”, έγραψε η Jennifer Lopez η οποία ανέβασε αυτή την φωτογραφία στην οποία μας δείχνει πώς είναι όταν έχει μόλις βγει από το μπάνιο της. .

BANNER PALETTINO SALE

@bellahadid

H Bella Hadid ανέβασε αυτή την throwback φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε με στιλιζαρισμένα μαλλιά και whispy bangs που μας θυμίζει κάτι από μελαχρινή Barbie. 

@ilianapapageorgiou 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πέρασε το τριήμερό της με την Έλενα Χριστοπούλου και ανέβασε πολλές φωτογραφίες. Από τα πιο αγαπημένα μας beauty post είναι αυτό εδώ όπου η ίδια δεν έχει ίχνος μακιγιάζ ενώ η Έλενα Χριστοπούλου φοράει μαντήλι στα μαλλιά. Το παραδοσιακά πιο αγαπημένο μας hair accessory!

BANNER PALETTINO SALE

@foureira

Μαντήλι φορεμένο επίσης με τον πιο 90’s τρόπο και για την Ελένη Φουρέιρα. Και από αυτή τη φωτογραφία θέλουμε να αντιγράψουμε με κάθε λεπτομέρεια το μανικιούρ, το μακιγιάζ και το hair look της!

@dutchesss_

.

Η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού με ένα υπέροχο καλοκαιρινό μακιγιάζ χωρίς υπερβολές που στόχο έχει να αναδείξει την υγεία και η λάμψη του προσώπου της. 

@chiaraferragni

H Chiara Ferrafgni πέρασε κάποιες μέρες στην Αθήνα και άλλαξε πολλά και διαφορετικά look. Αυτό εδώ με το τέλειο χρωματικό σετάρισμα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας. 

tlife.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *