Τα χωριά SOS αναζητούν «μαμάδες».

mitera-708_1

Είναι μαμάδες και μάλιστα πολύτεκνες, αλλά δημιουργούν οικογένειες τις οποίες υπηρετούν με αφοσίωση, μεγαλώνοντας παιδιά που δεν έχουν γεννήσει οι ίδιες.

Πρόκειται για τις μαμάδες των παιδικών χωριών SOS, όπως τις περιέγραψε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκου-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο FM 104,9» ο διευθυντής του παιδικού χωριού SOS Πλαγιαρίου Άκης Δρεπανίδης.

Αυτό το διάστημα τα παιδικά χωριά SOS βρίσκονται εκ νέου σε αναζήτηση μητέρων, οι οποίες θα αναλάβουν να μεγαλώσουν τα παιδιά που φιλοξενούν τα χωριά.

baner-palettino

«Αναζητούμε ουσιαστικά να δώσουν το περίσσευμα αγάπης, φροντίδας και δοτικότητας που έχουν και να μεγαλώσουν παιδιά που δεν έχουν γεννήσει, φυσικά πάντα με την υποστήριξη και κατεύθυνση ομάδας ειδικών εξωτερικών συνεργατών» ανέφερε ο κ. Δρεπανίδης.

Οι γυναίκες που μπορούν να γίνουν μητέρες στα χωριά SOS πρέπει να είναι από 35 έως 50 ετών.

Ζουν μαζί με τα παιδιά στα σπίτια του χωριού, όλο το εικοσιτετράωρο ενώ, σύμφωνα με τον κ. Δρεπανίδη, έχουν τη δυνατότητα να πάρουν οκτώ ρεπό τον μήνα και την άδεια, που δικαιούνται.
«Στην αρχή όλες οι κυρίες κάνουν ορισμένες δοκιμαστικές συμβάσεις, αναλαμβάνοντας τον ρόλο της “θείας” και λειτουργούν επικουρικά στον ρόλο της μαμάς μέχρι να αναλάβουν τον ρόλο της μητέρας» εξήγησε ο κ. Δρεπανίδης και πρόσθεσε:
«Συνήθως οι μητέρες κάθονται 8 με 10 χρόνια σε ένα σπίτι και αυτό όχι επειδή είναι υποχρεωμένες αλλά επειδή είναι συνειδητοποιημένες στον ρόλο που θα επιτελέσουν».

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενες μπορούν να αναζητούν περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3313661 ή να στείλουν το βιογραφικό τους στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: soshr@sos-villages.gr
(ΑΠΕ-ΜΠΕ).


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *