Τελικά ποιες είναι οι 10 πιο hot τάσεις του καλοκαιριού?

Για εσάς που θέλετε να είστε πάντα πλήρως ενημερωμένη για τις τελευταίες εξελίξεις στη μόδα, βρήκαμε τις δέκα τάσεις που κυριαρχούν φέτος το καλοκαίρι:

Ear cuffs

Το πιθανότερο είναι πως έχετε να τα δείτε από τα μέσα της δεκαετίας του ’90. Κι όμως, τα σκουλαρίκια-μανσέτες (ear cuffs στην διάλεκτο της μόδας) επιστρέφουν ξανά και αποτελούν μία από τις πιο επίκαιρες τάσεις. Και δεν αναφερόμαστε απλά σε διακριτικά κρικάκια, αλλά σε ευμεγέθη κοσμήματα με πέτρες, αλυσίδες και χρώματα.

 

Tie-dye

Είτε σε t-shirts, είτε σε σορτς, είτε σε παντελόνια και φορέματα, το tie-dye αποτελεί αναμφίβολα μία από τις πιο διασκεδαστικές τάσεις φέτος το καλοκαίρι.

 

Statement necklace από νέον

Γνωρίζετε ήδη ότι τα statement necklaces έχουν κερδίσει πολλές θαυμάστριες φέτος το καλοκαίρι και τα έχετε δει σε διάφορες εκδοχές, από στιλ κολάρου μέχρι πολλές αλυσίδες πλεγμένες μαζί σε έντονα σχέδια και χρώματα. Ωστόσο, αν θέλετε πραγματικά να είστε μέσα στη μόδα, το statement necklace σας θα πρέπει να είναι φλουό –αυτό τουλάχιστον ορίζουν οι τάσεις που μας έρχονται από το εξωτερικό.

 

Ρίγες

Αυτό που αναρωτιούνται πολλές γυναίκες είναι κατά πόσο η τάση με τις ρίγες θα διαρκέσει για καιρό ακόμα, γιατί ωραία τα πήραμε όλα φέτος ασπρόμαυρα και ριγέ, αλλά αν του χρόνου η ρίγα είναι εκτός μόδας, δικαιολογημένα θα διαρρηγνύουμε τα ιμάτιά μας. Μία ασφαλής ριγέ αγορά, λοιπόν, είναι μία ριγέ -τύπου navy- μπλούζα, η οποία μπορεί να γίνει αποδεκτή κάθε καλοκαίρι.

 

Μπούστο

Κορίτσια, προσοχή: Η συγκεκριμένη τάση δεν απευθύνεται σε όσες από εσάς έχετε κοιλίτσα ή πολύ μεγάλο στήθος, για ευνόητους λόγους. Οι υπόλοιπες, αν δεν νιώθετε πια 16 ετών, προτιμήστε μία πιο… συντηρητική εκδοχή του μπούστου, το οποίο θα συνδυάσετε με μακριές φούστες και παντελόνες, ενώ μπορείτε να το φορέσετε και μέσα από καλοκαιρινά σακάκια.

 

Denim with a twist

Χαμός από ντένιμ φέτος το καλοκαίρι και μάλιστα όχι στην απλή εκδοχή του –ένα «σκέτο» τζιν σορτς δεν αρκεί για να θεωρείστε μοδάτη; Έτσι, αν σκοπεύετε να αγοράσετε καινούργιο, προτιμήστε κάποιο με χρώμα, με διακοσμητικά στοιχεία ή με σχέδια από σκισίματα και κρόσια.

 

Σαλοπέτες

Είτε πρόκειται για σαλοπέτα-παντελόνι ή σορτς ή φόρεμα, το look είναι από τα δημοφιλέστερα φέτος το καλοκαίρι και συνδυάζεται ιδανικά με το μπούστο (που λέγαμε πριν).

 

Φλοράλ

Από την άνοιξη το λέμε και το ξαναλέμε πως το φλοράλ είναι must τη φετινή σεζόν και μάλιστα σε κάθε εκδοχή του. Με ένα τσαντάκι, όμως, έχετε εξασφαλίσει την απαραίτητη στιλάτη πινελιά, ακόμα κι αν το υπόλοιπο look σας είναι λιτό και minimal. Μάλιστα, όσο πιο vintage το φλοράλ σας τόσο πιο διαχρονικό!

 

Graphic t-shirt

Με ένα graphic t-shirt, αυτά με τις τυπωμένες στάμπες, με λέξεις ή με lazer-cut σχέδια, πάτε παντού φέτος το καλοκαίρι. Οι δε συνδυασμοί που μπορείτε να δοκιμάσετε είναι ανεξάντλητοι, από κοντές φούστες και παντελόνια «γραφείου» μέχρι φλοράλ κολάν και σορτς.

 

Χοντρά τακούνια

Οι δεκαετίες του ’60-’70 έχουν σχεδόν κάθε σεζόν να προσθέσουν και από μία πινελιά, η οποία πώς τα καταφέρνει και ενσωματώνεται πάντα τέλεια στον ρου της εκάστοτε μόδας. Το φετινό αναμνηστικό από την μόδα εκείνης της εποχής είναι τα πολύ χοντρά τακούνια-σχεδόν ορθογώνια- στα ψηλοτάκουνα πέδιλα, τα οποία μάλιστα προσφέρονται και για πολύ πιο άνετο περπάτημα.

mama365.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *