Τι είναι το μπρόνζερ και πώς μπορείς να το χρησιμοποιείσεις;

32df1ef5-bronze-makeup-idea-for-summer

Το μπρόνζερ είναι γνωστό και ως τερακότα. Είναι ένα προϊόν κυρίως καλοκαιρινό που όμως χρησιμοποιείται και τον χειμώνα, ιδιαίτερα αν μοιάζεις με φάντασμα εκεί γύρω στον Φεβρουάριο. Τι είναι όμως το μπρόνζερ; Πως χρησιμοποιείται; Όλα θα τα πούμε πρώτα όμως να εξηγήσουμε πως, αποφασίσαμε για τη δημιουργία αυτού του άρθρου όταν ανακαλύψαμε πως η πιο δημοφιλής ερώτηση σχετικά με το μπρόνζερ δεν είναι η «πώς να το φορέσεις» αλλά το «τι είναι». Back to basics λοιπόν, let’s go!palettinoss17

bronzers

Το μπρόνζερ διατίθεται σε πούδρα ή σε κρεμώδη υφή και μπορεί να έχει μία απόχρωση ή και παραπάνω και πολλές φορές μπορεί να έχει μαζί του και ρουζ. Στόχος του είναι να μιμηθεί το χρώμα που παίρνει το δέρμα σου στον ήλιο και να του χαρίσει πιο ζεστή όψη και λάμψη. Είναι πολύ απλό άρα να καταλάβεις τι είναι! Προσοχή όμως… θέλω να θυμάσαι μερικά πράγματα. Τα μπρόνζερ έχουν αποχρώσεις!

notorious how to achieve the no makeup look

Το ότι εσύ μπορεί να θέλεις σοκολατένια όψη δεν σημαίνει ότι μπορείς να την έχεις. Αν για παράδειγμα είσαι ξανθιά, το μαύρισμά σου είναι πιο χρυσαφένιο παρά σοκολατένιο οπότε χρειάζεσαι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μπρόνζερ. Ωραία μέχρι εδώ; Τέλεια! Το δεύτερο που θέλω να θυμάσαι είναι πως το contouring και τα προϊόντα για contouring ουδεμία σχέση έχουν με το μπρόνζερ.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


powder contouring

Το contouring σμιλεύει το πρόσωπο, τονίζει δηλαδή τις σκιές και τα ψηλά σημεία του άρα το προϊόν τοποθετείται αλλού. Επίσης, τα προϊόντα για contouring είναι πολύ σκούρα, είναι καφέ, καφέ όπως οι σκιές στο πρόσωπό μας. Το bronzer που τονίζει το χρώμα και τη λάμψη από τον ήλιο τοποθετείται στα μάγουλα, το μέτωπο, τη μύτη και το πιγούνι. Στα σημεία που «καίει» ο ήλιος.

rihanna

Ανακεφαλαιώνουμε λοιπόν: Το μπρόνζερ σου χαρίζει ηλιοκαμένη όψη. Έχει διαφορετικές αποχρώσεις, δεν είναι ένα για όλες και τέλος, δεν έχει καμία σχέση με το κοντούρινγκ.

queen.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.palettinoss17

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *