Το κάμα σούτρα των παντρεμένων

1371255-650-1461045740-original-5

Το ’The Married Kama Sutra’ του Simon Rich και Farley Katz είναι μία τέλεια προσπάθεια για να δεις τη πλευρά των παντρεμένων με έναν αστείο τρόπο, και ότι ο γάμος είναι γεμάτος πολύ όμορφες στιγμές. Μήπως βρίσκεται τον εαυτό σας σε κάποιες από αυτές τις εικόνες;

Η στάση«σπρώξιμο»

Οδηγίες: η γυναίκα προσπαθεί σκόπιμα να φτάσει όλη τη σκόνη κάτω από τον καναπέ στο οποίο κάθεται ο σύζυγός της, δείχνοντας με τον τρόπο αυτό ότι και ο ίδιος θα πρέπει να καθαρίσει.

Η στάση”πλυντήριο”

Οδηγίες: ο άντρας παίρνει την πρωτοβουλία και προσπαθεί να γεμίσει το πλυντήριο πιάτων. Αυτή τη στιγμή η γυναίκα πρέπει να έρθει να του πει ότι τα κάνει όλα λάθος.

Η στάση«φρέσκος αέρας»

Εχει εφαρμογή σε ζευγάρια που είναι μαζί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο άντρας αερίζεται παρουσία της συζύγου του και δεν ζητάει καν συγγνώμη. Εμείς δεν προτείνουμε τη θέση αυτή σε άπειρους νέους νεόνυμφους.

Η στάση«συγκριτική ανάλυση»

Οδηγίες: όταν είστε σε δείπνο με ένα άλλο παντρεμένο ζευγάρι, προσπαθήστε κρατώντας τα χέρια και χαμογελώντας να δείξετε ανωτερότητα, ενώ άλλο ζευγάρι καυγαδίζει.

Η στάση«2 + 1»

Οδηγίες: ενώ ερωτοτροπείτε με το σύζυγό σας ξαφνικά όλα σταματούν από το παιδί σας που ουρλιάζει και τρέχει στην κρεβατοκάμαρά σας, επειδή άκουσε κάποιο τρομακτικό θόρυβο.

Η στάση«τρίτος τροχός»

Αυτή η στάση είναι καλύτερη όταν ο άντρας έχει πάρει βάρος. Οδηγίες: η γυναίκα δεν ζητάει από τον άντρα της για βοήθεια για τη μετακίνηση των επίπλων και προσλαμβάνει κάποιον καυτό άντρα να το κάνει αντ ‘αυτού. Ο τύπος βγάζει το πουκάμισό του, η γυναίκα κοιτάζει του κοιλιακούς, και ο άντρας αισθάνεται σαν ένας γέρος ιπποπόταμος.

Η στάση«ψώνια»

Οδηγίες: η γυναίκα επιμένει ότι ο σύζυγος χρειάζεται κάποια νέα ρούχα, επειδή τα τζιν του είναι σχεδόν εκατό ετών και αυτός αντιστέκεται ενώ η σύζυγός του τον σπρώχνει μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Η «παρολίγο!» στάση

Οδηγίες: ο άντρας κλείνει το laptop του, όσο το δυνατόν γρηγορότερα και προσπαθεί να χαμογελάσει, φυσικά, όταν η σύζυγός του μπαίνει απροσδόκητα το δωμάτιο.

Το «παιδί είναι στη γιαγιά» στάση

Οδηγίες: αφήστε το παιδί στη γιαγιάς και σχεδιάστε να περάσετε επιτέλους λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί. Ο άνδρας και η γυναίκα έχουν τρώνε και πίνουν λίγο και πηγαίνουν στο κρεβάτι … Για  ύπνο, φυσικά.

Η στάση «γλυκές στιγμές ησυχίας»

Οδηγίες: η γυναίκα λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ο σύζυγος να περάσει το βράδυ με τους φίλους του για να δούν μπαλα, οπότε με το που φεύγει τρέχοντας βουτάει στη μπανιέρα για ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο απολαμβάνοντας κρασάκι και ηρεμεί, πράγμα σπάνιο.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *