Το νέο «must» … Flipsters!

Το νέο «must» που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία τσάντα!

Η συλλογή των FLIPSTERS ήρθε προσφάτως στην Ελλάδα και πρόκειται για ένα πλήρως καινοτόμο προϊόν που έκανε την εμφάνισή του αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα για πρώτη φορά!

Περιγράφεται ως “αναδιπλούμενο σανδάλι τύπου Flip-Flop” και δημιουργοί του ήταν δύο νεαροί από την Αυστραλία οι οποίοι εμπνεύστηκαν το προϊόν αυτό από τις φίλες τους που φορούσαν τακούνια και έχοντας μικρή τσάντα στο χέρι αναζητούσαν κάτι «κομψό, μικρό και άνετο» για να ανακουφίσουν τα πόδια τους όταν θα έβγαιναν από το club ή το meeting.

Το 2010 βραβεύτηκαν ως η πιο καινοτόμα ιδέα και τόσο η πρακτικότητα τους όσο και η κομψότητα τους τα έχει κατατάξει πρώτα στις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Οι βασικές χρήσεις τους είναι για ανακούφιση μετά από τακούνια, κατά τη διαδικασία του pedicure και ως water proof σανδάλια για εκτεταμένη χρήση σε παραλία, γυμναστήρια και spa.

Και βέβαια μπορείτε να τα φορέσετε και ως σαγιονάρες για τις καθημερινές εμφανίσεις σας.

Έχουν ήδη γίνει μόδα σε χώρες όπως Η.Π.Α., Καναδάς, Αυστραλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ελβετία, Αυστρία, Ισπανία Ντουμπάι και η Ελλάδα είναι η επόμενη στη σειρά!

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *