Το πιο hot μακιγιάζ της άνοιξης ! Υιοθέτησε το!!

Κοραλί κραγιόν και τυρκουάζ μολύβι σε ένα ακαταμάχητο συνδυασμό! Φρέσκο και δροσερό και κυρίως ανοιξιάτικο το μακιγιάζ αυτό είναι ότι πρέπει για να υποδεχθείς τη νέα εποχή! Δες πως…

Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια η πρόταση αυτή είναι ιδανική για σένα αλλά κι αν όχι σίγουρα το χρωματιστό μολύβι θα σε φωτίσει! Δες πως θα υιοθετήσεις το λουκ :

Βήμα 1ο:

Αφού έχεις ενυδατώσει καλά το πρόσωπό σου, άπλωσε ένα primer για αξεγάδιαστο δέρμα και στη συνέχεια το make-up σου.

Bήμα 2ο:

Πέρασε μια ανοιχτόχρωμη μπεζ σκιά στο καπάκι των βλεφάρων σου και δημιούργησε την αίσθηση του βάθους περνώντας μια πιο σκούρα σκιά σε καφέ απόχρωση ακριβώς στο κόκκαλο των ματιιών σου.

Βήμα 3ο:

Με ένα μολύβι khol σε τυρκουάζ απόχρωση πέρασε το εσωτρική γραμμή των κάτω βλεφάρων σου, 2-3 φορές. Το ζητούμενο σε αυτή τη περίπτωση είναι να

“λερωθούν” λίγο από το μολύβι και οι κάτων βλεφαρίδες.

Βήμα 4ο:

Ολοκλήρωσε βάζοντας λίγη ποσότητα μπεζ ιριδίζουσας σκιάς στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κόκκαλο των φρυδιών και τέλος άφθονη μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες.

Βήμα 5ο:

Ταμπονάρισε τα χείλη σου με πούδρα και διόρθωσε το σχήμα τους με ένα μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια πέρασε με ένα πινελάκι ένα κραγιόν σε ανοιχτή κοραλλί απόχρωση. Αν δεν είναι αρκετά ανοιχτό το χρώμα, πέρασε πριν στα χείλη σου λίγο κονσίλερ.

Βήμα 6ο:

Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ελάχιστο ρουζ, ίσα ίσα για τη φρεσκάδα!

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *