Το τέλειο πανωφόρι για αυτή την ενδιάμεση εποχή! Κίτρινο blazer

Έντονο, φωτεινό και super stylish αυτό το κομμάτι θα σου λύσει τα χέρια αυτή την περίοδο.

Μην σε τρομάζουν τα έντονα χρώματα! Επένδυσε στην αγορά ενός τζάκετ σε φωτεινή απόχρωση για να ανανεώσεις το λουκ σου στο λεπτό.
Total black:

6964094038 098fd29b44 o
Δώσε ζωντάνια σε ένα total black outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ, ποντάροντας στο πιο hot κομμάτι της σεζόν. Πολύχρωμα αξεσουάρ όπως ένα ethnic κολιέ, oversized βραχιόλια ή ένα τσαντάκι ταχυδρόμου με έντονο χρώμα, θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ στο λεπτό.
Spring time:

7001519683 ac9b8a4d97 o
Συνδύασέ το με το skinny παντελόνι σου σε έντονο χρώμα και την super trendy printed μπλούζα σου, για ένα υποδειγματικό ανοιξιάτικο σύνολο. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και χρυσά αξεσουάρ θα μετατρέψουν σε χρόνο dt το καθημερινό σου σύνολο στο ιδανικό βραδινό outfit.
Classy pop:

2171580132519919158fHurSNDc
Αν επιμένεις στους κλασσικούς συνδυασμούς, φόρεσε το τζιν σου και το λευκό σου πουκάμισο και δώσε μια πινελιά νεανικότητας στην εμφάνισή σου με το blazer σου. Μαύρα ή χρυσά αξεσουάρ θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη in any case.
Color block:

STREET-STYLE-YELLOW-JACKETS-ELLE-MAGAZINE-NEW-YORK-FASHION-WEEK-RED-BEANIE-PRINT-COLLARED-SHIRT-POLKA-DOT-BLUE-PANTS-BLUE-HEELS-PHILLIP-LIM-COMICBOOK-CLUTCH-BAG-2
Οι πιο… τολμηρές fashionistas μη διστάσετε να ταιριάξετε το κίτρινο κομμάτι με έντονα prints και πολλά χρώματα. Ο ιδανικός χρωματικός συνδυασμός είναι κίτρινο- μπλε- κόκκινο, χωρίς αυτό να αποκλείει άλλα πιθανά παντρέματα. Ρίγες, polka dots και μαρινιέρες κάθε είδους μπορούν να γίνουν οι δυνατοί σύμμαχοί σου στο δύσκολο παιχνίδι των prints!

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *