Το τέλειο outfit για πάρτι: Tips για να το πετύχετε

Αυτές είναι οι μέρες που βγαίνουμε περισσότερο απ’ όλες τις άλλες. Από τις χαλαρές εξόδους με τους φίλους από την δουλειά, μέχρι τα επίσημα ρεβεγιόν, αυτό που μας προβληματίζει, συνήθως, είναι το τι θα φορέσουμε. Το ντύσιμο μπορεί αν είναι μία διαδικασία που εμείς οι γυναίκες αγαπάμε, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθούν οι κατάλληλες ισορροπίες, ώστε η εμφάνισή μας να είναι τέλεια, και όσο επίσημη ή χαλαρή χρειάζεται. Για να αποφύγετε τις υπερβολές, αλλά και το υπερβολικά ατημέλητο στυλ, διαβάστε παρακάτω τα fashion tips μας για διαφορετικές, εορταστικές περιστάσεις.

Το πάρτι στο γραφείο
Μπορεί να είναι λίγο μπελάς το τι θα φορέσουμε για το ετήσιο, χριστουγεννιάτικο πάρτι της δουλειάς. Το κλειδί είναι να επιτύχουμε την ισορροπία μεταξύ της stylish εμφάνισης αλλά και της διατήρησης του επαγγελματισμού μας. Ένα κλασικό look, το Le Smoking του Yves Saint Laurent, με το chic tuxedo είναι απόλυτα chic αλλά και sexy. Ένα σωστά fitted μαύρο παντελόνι και blazer κάνουν θαύματα.

Έξοδος με τις φίλες μας
Η βραδινή έξοδος με τα κορίτσια είναι η καταλληλότερη περίσταση να πάμε το στυλ μας ένα βήμα παρακάτω και να πειραματιστούμε με τα trends της σεζόν.Έντονες παγιέτες, όπως τις είδαμε στο catwalk των Dolce & Gabbana, ολόσωμες φόρμες αλλά και kitten heels αποτελούν μερικές μόνο από τις τάσεις που εντυπωσίασαν.
Το οικογενειακό γεύμα
Όταν συναντάμε την οικογένειά μας, το ιδανικότερο look είναι relaxed, αλλά φροντισμένο. Μπροκάρ, συνδυασμένο με μετάξι, flat παπούτσια, πλεκτά αλλά και denim θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπες!

Ένα επίσημο event
Το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι από τις λίγες ευκαιρίες που έχουμε να εμφανιστούμε όσο glamorous θέλουμε. Εμπνευστείτε από τις red carpet εμφανίσεις των stars και επενδύστε σε ένα maxi, βραδινό φόρεμα από πολυτελή υφάσματα, που μπορούμε να βρούμε σε προσιτές τιμές σε αγαπημένa brands. Οικολογική γούνα, λουστρίνι και απαστράπτουσες λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εορταστικό 15νθήμερο προσφορών Palettino, έως -30%,στο : http://eshop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *