DIY:Φτιάξτε μόνες σας γαλάκτωμα σώματος από τσάι βοτάνων.

lotion_590_4
Μετά το μπάνιο ή το ντουζ, το δέρμα σας είναι πολύ ευαίσθητο και χρειάζεται αρκετό χρόνο ώστε να αποκαταστήσει ξανά τα φυσιολογικά επίπεδα υγρασίας. Για να το βοηθήσετε το δέρμα σας φροντίστε κάθε φορά μετά το σκούπισμα να το περιποιείστε με ένα αρωματικό και ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος.
Εμείς σας προτείνουμε ένα γαλάκτωμα περιποίησης σώματος που στηρίζεται στις ευεργετικές και αναζωογονητικές επιδράσεις που έχει το τσάι και μπορείτε να το φτιάξετε μόνες σας στο σπίτι.

Υλικά

1 φλτζ. αρωματικό τσάι από βότανα
½ φλτζ. αμυγδαλέλαιο
½ φλτζ. τριμμένη κηρήθρα
1 κ.γλ. βιταμίνη Ε σε μορφή λαδιού
αιθέρια έλαια της επιλογής σας


Εκτέλεση
Ανακατέψτε το τσάι, τη βιταμίνη Ε και τα αιθέρια έλαια σε ένα μπολ. Αφήστε το μείγμα να «έρθει» σε θερμοκρασία δωματίου. Λιώστε την κηρήθρα και το αμυγδαλέλαιο σε μικρό κατσαρολάκι. Ρίξτε το μείγμα σε μπλέντερ και περιμένετε να κρυώσει εντελώς. Ξεκινάτε να χτυπάτε το μείγμα σε χαμηλή ταχύτητα στο μπλέντερ και σιγά-σιγά ρίχνετε το μείγμα του τσαγιού.Μόλις το μείγμα ομογενοποιηθεί, μεταφέρετε το στο βαζάκι που έχετε επιλέξει και διατηρήστε το στο ψυγείο.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *