Όταν η Τζένη Καρέζη έγινε κυρία Καζάκου.

Η γνωριμία των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας «Κοντσέρτο για Πολυβόλα » έμελλε να γίνει η αρχή της νέας τους ζωής

Μετά το άδοξο τέλος του γάμου της με τον Ζάχο Χατζηφωτίου, το 1967, η Τζένη Καρέζη πρωταγωνιστούσε στην ταινία της Φίνος Φιλμς, Κοντσέρτο για Πολυβόλα, όπου γνώρισε και τον σύντροφο της ζωής της, Κώστα Καζάκο.
«Το 1967 θεωρώ ότι είναι χρονιά-σταθμός στη ζωή μου. Γιατί τότε γνώρισα τον Κώστα. Χρωστάμε και οι δύο αιώνια ευγνωμοσύνη στον Φίνο, γιατί γνωριστήκαμε στην ταινία του “Κοντσέρτο για Πολυβόλα” όπου πρωταγωνιστούσαμε», θα δήλωνε η ίδια μετά τον γάμο της με τον νεαρό, αντισυμβατικό ηθοποιό. Ο έρωτας των δύο πρωταγωνιστών υπήρξε κεραυνοβόλος, και τους οδήγησε, έναν χρόνο μετά την γνωριμία τους, και συγκεκριμένα στις 5 Αυγούστου του 1968, στα σκαλιά της εκκλησίας. Η τελετή του γάμου υπήρξε άκρως αντίθετη από αυτήν του πολυτελούς και κοσμικού πρώτου γάμου της Ελληνίδας σταρ. Μεταξύ λίγων, καλών φίλων και συγγενών, και χωρίς υπερβολές, έγινε ο γάμος των δύο αγαπημένων πρωταγωνιστών του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

 

«Από τη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα πόσο σημαντική είναι η προσωπική ζωή του ανθρώπου, ο σύντροφός σου στο σπίτι σου, το παιδί σου, η καριέρα σου», θα πει η Καρέζη αργότερα για τον άντρα της ζωής της και τις προτεραιότητες της που αυτός άλλαξε. Περίπου ένα χρόνο μετά τον γάμο τους, τον Απρίλιο του 1969, η ευτυχία τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό στη ζωή του γιού τους, Κωνσταντίνου. Για τον άντρα της ζωής της, που έμεινε μαζί της μέχρι το τέλος, η Καρέζη έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να είχα γνωρίσει πιο πριν τον Κώστα. Να είχα κερδίσει τα χαμένα χρόνια. Τίποτα άλλο. Βλέπεις εγώ σε όλη μου τη ζωή περίμενα τον Καζάκο. Δεν τον είχα βρει και περιπλανιόμουν».

 

queen.gr

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *