Αλέκα Καμηλά: Δες το νέο της σπίτι στην Αμερική!

kamila-09072

Και ενώ η Αλέκα Καμηλά δεχόταν την μια επαγγελματική πρόταση μετά την άλλη και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να την βλέπαμε είτε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη, είτε στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου στο Πρωινό του Mega, εκείνη και ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς πήραν την μεγάλη απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στο Σακραμέντο της Καλιφόρνιας.

Αιτία, η δελεαστική επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε ο Πέτζα από τους ιθύνοντες, της πρώην ομάδας του, τους Kings, να αναλάβει διοικητικό πόστο.

Έτσι, την προηγούμενη Παρασκευή άφησαν το εντυπωσιακό σπίτι που νοίκιαζαν στη Νέα Κηφισιά και πήραν το αεροπλάνο για την Αμερική.

Όπως σε είχαμε ενημερώσει , το ζευγάρι ήδη είχε βάλει πωλητήριο στην πολυτελή βίλα του στο Μαϊάμι και βρίσκονται ήδη στο νέο τους σπίτι στο Σακραμέντο.

Η Αλέκα Καμηλά, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ μια φωτογραφία από το νέο τους σπίτι και σχολίασε: «Άδειο σπίτι, νέο ξεκίνημα… #usa #newlife #sohappy #mood

Σύμφωνα με πληροφορίες του marymary.gr η οικογένεια της Αλέκας έχει ήδη σχεδιάσει να επιστρέψουν κάποιες μέρες στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, για να τα περάσουν μαζί με συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα.

Αλέκα Καμηλά: Δες το νέο της σπίτι στην Αμερική

 

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *