Ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό από 17/9 – 9/10

9274-zodia-anadromos-ermis-planitis

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό θα φέρει καθυστερήσεις, αναβολές και δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, των σπουδών, των μέσων μεταφοράς, των επαφών, των διαπραγματεύσεων, των εγγράφων μας ζητά από το ζώδιο του Ζυγού, ανάδρομος, να μην προβούμε σε νέες σχέσεις και συνεργασίες γιατί δεν θα προχωρήσουν όπως θέλουμε. Θα κυριαρχούν ψέματα, εξαπατήσεις και εντάσεις και δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Καλό θα ήταν να αποφύγουμε σημαντικές αποφάσεις, ταξίδια, νέα ξεκινήματα. Είναι καλό διάστημα για ξεκαθαρίσματα και σκέψη, να βάλουμε σε τάξη τα συναισθήματά μας, για να κάνουμε έναν απολογισμό.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου και του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια αυτά.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου.

ΚΡΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο απέναντι ζώδιο φέρνει αναβολές και καθυστερήσεις σε αποφάσεις που είχες πάρει με σύντροφο ή συνεργάτες. Μια επανασύνδεση με πρώην σύντροφο ή συνεργάτη είναι πιθανή. Απέφυγε κινήσεις για νέες σχέσεις ή συνεργασίες γιατί τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα υπολογίζεις. Πολλά από αυτά που θα κάνεις θα πέσουν στο κενό και θα αναγκαστείς να κάνεις εκ νέου αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό δυσκολεύει την επικοινωνία και φέρνει καθυστερήσεις σε εργασιακά θέματα και θέματα υγείας. Προβλήματα υγείας δικά σου ή δικών σου προσώπωνν που είχες παραμελήσει έρχονται στην επιφάνεια και σε ταλαιπωρούν. Μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Διαφωνίες είναι πιθανές στην εργασία αν συντηρείς αρρωστημένες καταστάσεις που δεν σου προσφέρουν πολλά. Σκέψου πως θα ήθελες να είναι η πορεία των πραγμάτων με κάθε λεπτομέρεια χωρίς να προβείς σε κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό δεν σου επιτρέπει αυτό το διάστημα να κάνεις νέες ερωτικές σχέσεις γιατί θα έχεις προβλήματα. Η επικοινωνία είναι δύσκολη και κινδυνεύεις να χειροτερέψεις τα πράγματα αν αναφερθείς στο σύντροφό σου σε παλαιότερα συναισθηματικά θέματα. Βγες έξω, πέρνα καλά και προσπάθησε να ξεχαστείς. Η διασκέδαση θα σε τονώσει και θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Δημιουργικά σχέδια ή θέματα παιδιών άστα για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει αναθεωρήσεις, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις με οικογενειακά πρόσωπα. Άσε για αργότερα μετακομίσεις, ανακαινίσεις ή επισκευές σπιτιού, μια συγκατοίκηση ή τη δημιουργία οικογένειας καθότι η ταλαιπωρία και τα μπερδέματα που θα προκύψουν αυτό το διάστημα θα φέρουν τελικά απώλειες. Μακριά από εντάσεις και προστριβές με οικογενειακά πρόσωπα για παλαιότερα προβλήματα γιατί θα βγουν στην επιφάνεια με εκρηκτικό τρόπο.

ΛΕΩΝ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει τα πάνω κάτω σε επικοινωνία και μετακινήσεις. Οργανώσου σωστά αν πρόκειται να ταξιδέψεις. Παλιές σχέσεις, φιλίες, γνωριμίες επανέρχονται στη ζωή σου και πρέπει να σκεφτείς σοβαρά αν θα τις δεχτείς ή όχι. Μην τρέφεις ελπίδες πως τα πράγματα θα αλλάξουν. Μην επηρεάζεσαι από υποσχέσεις και ωραία λόγια. Κράτα στη ζωή σου ότι αξίζει πραγματικά και σου είναι χρήσιμο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει καθυστερήσεις σε οικονομικά σχέδια. Πρόσεχε έσοδα-έξοδα και τυχόν ελαττωματικές αγορές. Προσπάθησε να μειώσεις τις πηγές εξόδων και να βελτιώσεις τις πηγές εσόδων. Είναι δύσκολο να σταθεροποιήσεις καταστάσεις τώρα και σε αισθηματικές σχέσεις. Δες με δεύτερη ματιά τα συναισθήματά σου με ανθρώπους που δεν μπορείς να έχεις όπως εσύ θέλεις και φύγε αν σε ταλαιπωρούν ή απομακρύνονται. Μετά τον ανάδρομο Ερμή, όλα θα αλλάξουν.

ΖΥΓΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου κάνει δύσκολες τις συννενοήσεις και τις μετακινήσεις. Θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε σχέδια, παρεξηγήσεις και λαθεμένα μηνύματα. Και συ όμως δεν θα ξέρεις τι θέλεις. Θα αλλάζεις συνεχώς γνώμη ενώ μπορεί να έρθεις πιο κοντά σε παλιές σχέσεις και συνεργασίες. Θα νιώθεις μπλεγμένη στο περιβάλλον σου και δεν θα ξέρεις πως να ξεφύγεις. Δες τι πραγματικά θέλεις και μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, ούτε να κάνεις κινήσεις γιατί η επικοινωνία δεν ευνοείται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει αμφιβολίες, καχυποψία,ψευδαισθήσεις. Έρχονται στην επιφάνεια θέματα του παρελθόντος και πιο διογκωμένα θα έλεγα. Ξεκαθάρισε τις καταστάσεις με πρόσωπα από το παρελθόν μια για πάντα, κλείσε οτιδήποτε σε ταλαιπωρεί και σε πληγώνει σε προσωπικά ή επαγγελματικά ζητήματα. Είναι ευκαιρία να τελειώνεις για να συνεχίσεις τη ζωή σου ομαλά και να ηρεμήσεις σε κάθε τομέα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει τα πάνω-κάτω στην επικοινωνία με φιλικά πρόσωπα ή ομάδες. Φιλίες, στόχοι και όνειρα του παρελθόντος επανέρχονται. Κάνε αναπροσαρμογές στα σχέδιά σου. Σκέψου πολύ καλά αν θα δώσεις ευκαιρίες σε πρόσωπα του παρελθόντος να ξαναμπούν στη ζωή σου μιας και μάλλον θα χάσεις το χρόνο σου. Απέφυγε να ξεκινήσεις νέα σχέδια γιατί δύσκολα θα πραγματοποιηθούν και θα σε ταλαιπωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό ανατρέπει συμφωνίες και αποφάσεις. Θα δεις με άλλη ματιά πρόσωπα, καταστάσεις και επαγγελματικές συνεργασίες ενώ πρέπει να περιμένεις και καθυστερήσεις. Σκέψου πως θα προχωρήσεις, συγκεντρώσου στους στόχους σου. Μπορεί να πάνε λίγο πίσω, όμως μέσα από τις δυσκολίες, θα βρεις το δρόμο που θα ακολουθήσεις, θα δεις τι σε εκφράζει και αν είσαι έτοιμη για μια συναισθηματική ή επαγγελματική δέσμευση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή στο Ζυγό προσπάθησε να είσαι σαφής στα μηνύματά σου και να οργανώσεις τέλεια τις μετακινήσεις σου. Καθυστερήσεις και αναβολές σε σπουδές, επικοινωνία, επαφές, συμφωνίες, εμπόριο, ταξίδια, εξωτερικό είναι αναμενόμενες. Θα είναι δύσκολο να προσεγγίσεις τους άλλους και να περάσεις τα θέλω σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Απέφυγε να πάρεις αποφάσεις και να ξεκινήσεις νέες σχέσεις. Ασχολήσου μόνο με ότι έχεις αφήσει στη μέση, κάνε διορθώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο ανάδρομος Ερμής στο Ζυγό φέρνει αναστάτωση σε οικονομικές συναλλαγές. Έρωτες του παρελθόντος επιστρέφουν και αναστατώνουν τη ζωή σου. Ίσως βρεθείς αυτό το διάστημα σε διλήμματα, οικονομικά ή ερωτικά. Μπορεί και να σου επιστραφούν χρήματα που περιμένεις. Όμως μην επενδύσεις συναισθηματικά ή υλικά. Κάνε διορθώσεις και μην επιστρέφεις σε σχέσεις που στο παρελθόν σε έβλαψαν ή σου προκάλεσαν ανασφάλεια. Δες τι κινήσεις θα κάνεις αν προκύψουν θέματα κληρονομικά, φορολογικά, δανείων, καρτών και γενικότερα χρέη προς τρίτους.

 

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *