Ανανεώσετε το στιλ σας εύκολα και οικονομικά

141376

Καινούργια εποχή καινούργια σεζόν… Είναι ευκαιρία να ανανεωθείτε και να ανανεώσετε το στιλ σας.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αποχωριστείτε το all-black ντύσιμο ή την καθημερινή ρουτίνα των τζιν και να πάρετε κάποια ρίσκα ενδυματολογικά και όχι μόνο.

Βάλτε χρώμα

Σίγουρα, το μαύρο είναι κλασικό, κολακευτικό και ασφαλές, αλλά μπορεί επίσης να είναι και βαρετό. Ζωντανέψτε την εμφάνισή σας με μια τολμηρή δόση χρώματος, με ένα φωτεινό «Μάρνη» φόρεμα, ή τουλάχιστον ποπ.


Φόρεμα και παντελόνι

Και έρχονται εκείνες οι στιγμές που είστε αναποφάσιστες για το αν πρέπει να φορέσετε φόρεμα ή παντελόνι. Συνδυάστε και τα δύο με το νέο πρότυπο σε louche layering.


Jeanius

Το denim δεν είναι μόνο για τα τζιν και τα μπουφάν. Οι φούστες, τα φορέματα και τα σακάκια όλα βρίσκουν τη θέση τους στο μπλε αγαπημένο ύφασμα.

Θαμπώστε την ημέρα

Τα αστραφτερά φορέματα είναι πλέον ξεπερασμένα ακόμα και για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι, αφού σας κάνει να θυμίζετε με σερβιτόρες σε κλαμπ. Διαλέξτε κάτι πιο κομψό και θαμπό, όπως μία κοντή καμπαρντίνα, αλλά συνδυάστε την με τις glittery go-go μπότες σας.

Άσκηση Ακοής

Κάντε την αλλαγή με τα σκουλαρίκια σας. Η τάση με τα «σεταρισμένα» σκουλαρίκια έχει περάσει προ πολλού. Τολμήστε να φορέσετε ασύμμετρα και διαφορετικά σκουλαρίκια. Ταιριάξτε τα αταίριαστα…

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *