Αυτά ήταν τα πρόσωπα που μας απασχόλησαν περισσότερο το 2015!

2de36b2ee81cc58712a98a264dbe9236_L

Ο χρόνος πια μετρά αντίστροφα για να αποχαιρετήσουμε το 2015, και το περιοδικό People κάνει μία ανασκόπηση στη χρονιά που φεύγει, παρουσιάζοντάς μας τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν μέσα σε αυτήν. Ανάμεσά τους, πρόσωπα του διεθνούς και εγχώριου lifestyle, αλλά και άλλα, που γέμισαν για αρκετό καιρό τις στήλες των κοινωνικών δρώμενων. Ιδού οι σταρς που μας απασχόλησαν περισσότερο το 2015:

 

Bataclan a04e4

Bataclan: Αφού τον Ιανουάριο τζιχαντιστές γάζωσαν τα γραφεία του Charlie Hebdo αφήνοντας πίσω δώδεκα νεκρούς, επέστρεψαν το Νοέμβριο και επιτέθηκαν στην καρδιά του Παρισιού, χτυπώντας μπαρ, εστιατόρια και το θρυλικό συναυλιακό χώρο Bataclan. Την ώρα που στη σκηνή βρίσκονταν οι Eagles of Death Metal και 1.500 άτομα διασκέδαζαν, οι τρομοκράτες εισήλθαν στο χώρο και πυροβολώντας αδιακρίτως σκότωσαν ενενήντα άτομα. Το γκρουπ, θέλοντας να στείλει μήνυμα αντίστασης, ανακοίνωσε πως επιστρέφει στο Παρίσι και συνεχίζει την ευρωπαϊκή του περιοδεία στις 16/2.

eleni menegaki 80a69

Ελένη Μενεγάκη: Στις 29 Μαρτίου η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος καλωσόρισαν το μωράκι τους, τη μικρή Μαρίνα, που ήρθε να ολοκληρώσει την ευτυχία και την οικογένειά τους. Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει άλλα τρία παιδιά, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, από το γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο.

Justin Theroux and Jennifer Aniston df71b

Aniston – Theroux: Ακόμα και κάποιοι από τους καλεσμένους της Jennifer Aniston και του Justin Theroux στο πάρτι στο σπίτι τους, στο Bel Air, στις 5 Αυγούστου, δεν γνώριζαν πως πήγαιναν σε γάμο. Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει το γεγονός μακριά από τα φώτα.

kati3 2980e

Kate Middleton: Στις 2 Μαΐου, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας George, απέκτησε αδελφάκι, την πριγκίπισσα Charlotte Elizabeth Diana, η οποία, όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες που βγάζει η μαμά της, Kate Middleton, είναι ίδια ο μπαμπάς της, πρίγκιπας William, με τα χρώματα της Kate.

kim kardashian 3 600x800 360ca

Kim Kardashian: Μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη που την ταλαιπώρησε, έγινε μαμά για δεύτερη φορά. Ο γιος της reality star και του Kanye West θα ονομαστεί Saint (Άγιος), ενώ, όπως έχει αποκαλύψει η Kim, μετά από επιπλοκές στον πρώτο αλλά και στο δεύτερο τοκετό, το πιο πιθανό είναι πως δεν θα αποκτήσει άλλα παιδιά

 

radaronline suggests actor charlie sheen hiv positive.w l d462e

Charlie Sheen: Στην εκπομπή Today αποκάλυψε πως είναι φορέας του HIV εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο ίδιος υποστήριξε πως μέχρι τότε πλήρωνε εκατομμύρια σε εκβιαστές για να μην αποκαλυφθεί το μυστικό του

2/15 Ben Affleck – Jennifer Garner: Στις 29 Ιουνίου θα γιόρταζαν τη 10η επέτειο του γάμου τους, αλλά τελικά μία μέρα μετά το ζευγάρι ανακοίνωσε επίσημα το χωρισμό του. Όπως αποδείχθηκε, ο λόγος ήταν η αποκάλυψη της εξωσυζυγικής σχέσης του Affleck με την 28άχρονη νταντά των παιδιών τους, Christine Ouzounian

3/15 Bobbi Kristina Brown: H 22άχρονη κόρη της Whitney Houston έφυγε στις 26 Ιουλίου, ύστερα από έξι μήνες σε κώμα. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, υπεύθυνος για το θάνατό της είναι ο σύντροφός της, Nick Gordon.

6/15 50 Αποχρώσεις του Γκρι: Τιμωρητικό σεξ; Μπα, όχι. Τιμωρητική ήταν μόνο η διάθεση των συντελεστών της ταινίας εναντίον των οπαδών των βιβλίων και των θεατών της (ξεπέρασε σε κέρδη τα 500 εκατ. δολάρια).

12/15 Μηνάς Χατζησάββας: Στις 30 Νοεμβρίου, σε ηλικία 67 ετών, ο σπουδαίος ηθοποιός έφυγε μετά από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο.

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *