Αυτή είναι η κόρη του Κοντολάζου που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη

Αυτή είναι η κόρη του Κοντολάζου που βάφτισε η Ελένη Μενεγάκη

Τα χνάρια του μπαμπά της, του Δημήτρη Κοντολάζου ακολουθεί η Σοφία, η οποία άρχισε την καριέρα της με εμφανίσεις στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Ελιζέ».

Η 23χρονη κόρη του τραγουδιστή την βάπτισε η Ελένη Μενεγάκη, μελετάει τα επόμενα βήματά της, έχοντας τον πατέρα της ως πολύτιμο σύμβουλο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως κάτι ετοιμάζει για τον χειμώνα με τον Γιώργο Δασκαλάκη.

«Ως κόρη του Δημήτρη Κοντολάζου και της Καρολίνας Στάμου μεγάλωσα στο χώρο του τραγουδιού μπροστά και πίσω από τα φώτα και γνωρίζω αρκετά πράγματα για το επάγγελμα που ακολουθώ κι εγώ σήμερα. Αυτό είναι το καλό, όταν είσαι παιδί καλλιτεχνών. Το κακό είναι ότι μια μερίδα κόσμου με συγκρίνει μαζί τους. Καθένας όμως γράφει τη δική του ιστορία, όποια κι αν είναι αυτή, και με αγχώνει λίγο, επειδή κάποιοι δεν μπορούν εύκολα να ξεχωρίσουν ότι είναι άλλο ο Κοντολάζος κι άλλο η Σοφία, που τυγχάνει να είναι κόρη του.» είχε πει η ίδια για τα πρώτα της βήματα.

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *