Βρέθηκε η κοπέλα με το πιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο!

31Μπορεί να είναι η πιο όμορφη κοπέλα της Αγγλίας αλλά και όλου του κόσμου: η Florence Colgateείναι η κοπέλα που σύμφωνα με τους επιστήμονες έχει το πιο όμορφο πρόσωπο αφού η συμμετρία των χαρακτηριστικών της είναι σχεδόν τέλεια.

Η 18χρονη φοιτήτρια πήρε μέρος σε ένα διαγωνισμό που έψαχνε ‘το πιο τέλειο, φυσικά όμορφο πρόσωπο’ και οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα- σύμφωνα με τις μετρήσεις που έκαναν- ότι το πρόσωπο της Florence είναι ό,τι πιο κοντινό στο… τέλειο. Τα ξανθά μαλλιά της και τα μπλε μάτια της δεν έπαιξαν καθόλου ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα αφού οι επιστήμονες εξέτασαν αποκλειστικά την συμμετρία και τις αναλογίες του προσώπου της.

Τα μάτια της τέλειας γυναίκας έχουν απόσταση από το στόμα της ίση με το 1/3 της απόστασης μεταξύ των μαλλιών και του πιγουνιού. Η Florence είχε ποσοστό 32,8, ενώ και οι κόρες των ματιών της -που ιδανικά βρίσκονται στη μισή απόσταση από το συνολικό εύρος του προσώπου (από το ένα αυτί μέχρι το άλλο) –σημείωσαν ποσοστό 44%. Το πρόσωπο της 18χρονης κοπέλας μπορεί να μην είναι ένα από τα ομορφότερα που έχουμε δει αλλά σίγουρα είναι ένα από τα πιο συμμετρικά, στοιχείο που σύμφωνα με την επιστήμη καθορίζει την φυσική ομορφιά.

Η Florence Colgate εκτός από την διάκριση της στο διαγωνισμό και την τιμή να θεωρείται μία από τις πιο όμορφες γυναίκες παγκοσμίως, κέρδισε και ένα συμβόλαιο σε πρακτορείο μοντέλων για να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνιες εταιρείας καλλυντικών και φωτογραφήσεις για διαφημιστικά πόστερ.

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *