Διαχρονικό μαύρο ή έντονα χρώματα για το ρεβεγιόν;

Θέλεις να κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση τις ημέρες των γιορτών αλλά φοβάσαι τα έντονα χρώματα; Ο Βρεττός Βρεττάκος σου δείχνει πώς να τραβήξεις τα βλέμματα ακόμα και αν δεν επιλέξεις για ακόμα μια χρονιά το mini black dress.

Αν δεν θέλεις να βγάλεις τελείως το μαύρο από τις επιλογές σου, μπορείς να το συνδυάσεις με φωτεινά χρώματα. Ένα χρώμα που δημιουργεί ωραία αντίθεση με το μαύρο είναι το χρυσό, το θεωρώ δυνατή και ιδιαίτερη επιλογή. Επίσης το μπλε-λουλακί, το cobalt blue, είναι πολύ ιδιαίτερο χρώμα και σαφέστατα θα το σύστηνα να συνδυαστεί με ένα μαύρο κομμάτι. Από την άλλη και οι μονόχρωμες τουαλέτες είναι πολύ εντυπωσιακές και σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη το βράδυ των Χριστουγέννων ή της πρωτοχρονιάς. Μια σμαραγδί, πετράλ, κόκκινη, ή ακόμα καλύτερα μια λευκή τουαλέτα είναι οι top επιλογές. Όπως και τα φορέματα με ιριδίζουσες υφές και μεταλλικές λάμψεις.

Θεωρώ πολύ κομψή μια λευκή μάξι τουαλέτα, σε ένα total white σύνολο για τις γιορτές. Αν όμως το λευκό σου φαίνεται too much για το χειμώνα, επένδυσε στα nude χρώματα. Οι nude αποχρώσεις και αυτές τις πούδρας μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ κομψή βραδινή εμφάνιση. Θεωρώ ότι η μονοχρωμία γενικά βγάζει ένα δυναμισμό. Μπορούμε να δώσουμε έμφαση σε αξεσουάρ, ζώνες, παπούτσια, κοσμήματα κρατώντας τις αποχρώσεις της βασικής παλέτας του φορέματός μας.

 star2

 faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *