Εντυπωσιακά χτενίσματα στην Athens Xclusive Designers Week

Τα Toni & Guy απογείωσαν τις δημιουργίες των ελλήνων σχεδιαστών στην 14η AXDW

H 14η Athens Xclusive Designers Week πραγματοποιήθηθη από τις 18 έως τις 21 Οκτωβρίου και 23 έλληνες σχεδιαστές έδωσαν το «παρών» και παρουσίασαν στο κοινό τις νέες συλλογές τους. Τα Toni & Guy, official hair sponsor της 14ης AXDW, επιμελήθηκαν τα εντυπωσιακά χτενίσματα των μοντέλων που περπάτησαν στην πασαρέλα και συνόδευσαν τις δημιουργίες των σχεδιαστών.

Οι σχεδιαστές μόδας, όπως ο Apostolos Mitropoulos for Underground, Makis Tselios, Panos Emporio, Panos Apergis, Laskaris, Kathy Heyndels και πολλοί ακόμα, με τη βοήθεια του κομμωτή Βασίλη Διαμαντόπουλου, βρήκαν στην πλήρη σειρά Toni & Guy όλα τα απαραίτητα προϊόντα που χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν τα δυναμικά και totally fashionable εντυπωσιακά χτενίσματα.

Μερικές από τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν στα μαλλιά, όπως pony tails, wavy looks γεμάτα κίνηση και ρομαντικές πλεξούδες ήταν μερικές από τις επιλογές των σχεδιαστών της 14ης AXDW.

missbloom.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *