Επιβεβαιώθηκε επίσηµα το REBOOT του XENA: THE WARRIOR PRINCESS

Xena-Warrior-Princess-Lucy-Lawless-1-750x495

Από το συνέδριο του TCA, ο πρόεδρος του NBC Bob Greenblatt επιβεβαίωσε ότι ένα reboot της κλασσικής σειράς Ζήνα, είναι προς ανάπτυξη στο κανάλι.

«Ναι είμαστε στα αρχικά στάδια ανάπτυξης μίας σειράς που θα δίνει μία νέα τροπή στην σειρά. Ψάχνουμε συγγραφέα. Θέλουμε να το κάνουμε,» είπε ο Greenblatt στο THR.

Τελευταία ήταν πολύ έντονες οι φήμες για την ανάπτυξη της σειράς με τους παλιούς διευθυντές παραγωγής Sam Raimi και Rob Tapert. Οι φήμες λένε πως το NBC θέλει να πάρει το “χάρισμα και την γοητεία” της Ζήνας και να τα προσθέσει στην εφυία της Katniss του Hunger Games ώστε να δημιουργήσει έναν σοφιστικέ ήρωα φαντασίας προσαρμοσμένο για την νέα γενιά.

Ο Greenblatt δήλωσε, επίσης, πως θα ήθελε η Lawless, να είναι μέρος του reboot, αρκεί να μην «επισκιάσει» τη νέα σειρά.

«Θα θέλαμε να είναι η Lucy μέρος αυτού — αν νιώθαμε ότι η παρουσία της δεν επισκίαζε την κατεύθυνση που επιδιώκουμε να πάρουμε με αυτό (το reboot). Δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να είναι μέρος όλου αυτού αν δεν ήταν η Ζήνα, και δεν ξέρω αν αυτή είναι μία κατεύθυνση που θέλουμε να ακολουθήσουμε.»

Λέγεται πως το reboot του Xena: The Warrior Princess προγραμματίζεται για προβολή το 2016.

 

Διαβάστε περισσότερα στο thereviewer.eu

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *