Ευρωπαϊκή ημέρα ευγένειας στους δρόμους!

Σήμερα είναι η Ευρωπαϊκή ημέρα ευγένειας στους δρόμους, και όπως και όλες οι άλλες παγκόσμιες ευρωπαϊκές ή εθνικές ημέρες είναι εδώ για να μας θυμίζουν κάτι και να μας χτυπούν στον ώμο για κάτι που μάλον δεν γίνεται σωστά ή τέλος πάντων θα έπρεπε να δώσουμε περισσότερη προσοχή. Πολλοί από μας έχουμε βρίσει στο δρόμο, διότι μας έχουν κλείσει, έχουμε κορνάρει ατελείωτες φορές γιατί ενώ είχε χώρο κάποιος ηρθε και πάρκαρε λες και το έκανε επίτηδες για να μας κλείσει και γενικώς ως Έλληνες όταν καθόμαστε στο τιμόνι είμαστε πανέτοιμοι για τη γνωστή χειρονομία με τα 5 δάχτυλα. Τώρα που τα σκεφτόμαστε γελάμε, αλλά θα έπρεπε να έχουμε μία καλύτερη συμπεριφορά όλοι μας, και ειδικά αυτοί που οδηγούν και πιστεύουν ότι είναι κυρίαρχοι των δρόμων και ότι αυτοί είναι αποκλειστικά και μόνο δικοί τους.

Ορίστε λοιπόν ένα χιουμοριστικό βιντεάκι από τον Bruno Bozzetto, όπου την ίδια γνώμη έχει και για τους ίδιους τους Ιταλούς (τελικά δεν είμαστε οι μόνοι). Σαν πολλά κοινά όμως δεν έχουμε; Δείτε το και χαμογελάστε και βρείτε κοινά ίσως στοιχεία αλλά πάνω από όλα να σκεφτούμε ποια κανονικά θα έπρεπε να είναι η αγωγή μας στους δρόμους

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *