Εύη Αδάμ: Μις Ελλάς το 1995, καλλονή το 2015 – Δείτε τη

upl55814a472dc2e

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία. Από πιτσιρίκα ονειρευόταν να γίνει αεροσυνοδός. Λίγο πριν κλείσει τα δεκαοκτώ της, έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετακόμισε στην Ελλάδα και λίγο αργότερα ήρθε η συμμετοχή της στα καλλιστεία, όπου κέρδισε το 1995 τον τίτλο της Μις Ελλάς.

Η πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ συνοδεύτηκε από άπειρα εξώφυλλα σε μεγάλα περιοδικά αλλά και tabloids. Η συναισθηματική ζωή της Εύης Αδάμ τραβούσε πάντοτε το ενδιαφέρον των media.

Τον μεγάλο έρωτα τον βίωσε στο πρόσωπο του Λάμπη Λιβιεράτου. Οι δυο τους ανέβηκαν σχετικά γρήγορα τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην πορεία απέκτησαν δύο πανέμορφες κόρες, τη Δανάη και τη Νεφέλη. Το διαζύγιό τους ήταν θορυβώδες. Τώρα πια, ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο, προσπαθώντας να διατηρεί την ηρεμία των δυο κοριτσιών τους και την ισορροπία που διαταράχτηκε στη ζωή τους.

Στα 43 της χρόνια πια, η Εύη Αδάμ παραμένει η καλλονή που γνωρίσαμε και η εμφάνισή της το περασμένο Σαββατοκύριακο στη Μύκονο συζητήθηκε, αφού με το λευκό της μαγιό και τις άψογες αναλογίες της… άφησε θύματα στο πέρασμά της.

 

Το κορίτσι που δεν μπορεί κανένας να ξεχάσει από τις γυμνές φωτογραφήσεις του έχει δώσει τη θέση του σε μία γυναίκα που είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και χωρίς ρετούς.

 

thetoc.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *