Η Άνοιξη φέτος δανείζεται από το στυλ της δεκαετίας του ’70

Η βιομηχανία της μόδας έχει μοναδική ικανότητα να κοιτά προς τα πίσω και μπροστά ταυτοχρόνως. Η μόδα της δεκαετίας του ’70 συνεχίζει με μεγάλη ένταση να επηρεάζει τις νέες τάσεις. Το στυλ εκείνης της εποχής δανείζει γραμμές, σιλουέτες – και γιατί όχι, και συναισθήματα – στη φετινή Άνοιξη. Όλα συνδυασμένα με τέτοιο τρόπο, για μια καινούρια επανεκκίνηση, με τρόπο ευχάριστο, φρέσκο, έτσι όπως αρμόζει σε μια σύγχρονη γκαρνταρόμπα. 

Τζιν κομμάτια – ακόμα και αυτές που δεν τα φορούν, θα μπουν στον πειρασμό να τα φορέσουν – παντελόνια καμπάνες, σουέτ φορέματα και άψογα σακάκια, sexy broderie anglaise, φιόγκοι, στρατιωτικά σακάκια σε στυλ safari. Τα φορέματα ανεβαίνουν πάνω από το γόνατο – αντί για τα παραδοσιακά maxi – midi φούστες σε Α γραμμή υποστηρίζουν smart casual συνδυασμούς. Λεπτομέρειες από χάντρες στολίζουν μεταξωτά φορέματα, κρόσσια σε μπουφάν και αξεσουάρ δεν θα μπορούσαν να λείψουν – στοιχεία που συνθέτουν τη νέα αίσθηση της δεκαετίας αυτής.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση των αξεσουάρ. Τσάντες με λουράκι σε κόκκινο και πράσινο καμβά, με λεπτομέρειες από μπαμπού. Σαν στυλ ιδιαίτερα αντιπροσωπευτικό και αναγνωρίσιμο εκείνης της εποχής. Έπειτα σουέτ μπότες και snakeskin strappy σανδάλια ολοκληρώνουν τις 70′s εμφανίσεις. Το χρώμα του camel – ιδιαίτερα αγαπητό την εποχή εκείνη σε ρούχα και αξεσουάρ – γίνεται πολυεπίπεδο και αποκτά διάσταση με την παλέτα του χρυσού, του μαύρου, του κόκκινου, του μπρούντζου, του χαλκού και πετρόλ

Τα έντονα φρύδια, ένα ρόδινο ρουζ και ματ σκούρο κραγιόν ή ένα πιο φωτεινό με glossy φινίρισμα, είναι το πρόσωπο που συμπληρώνει αυτό το στυλ.

Όπως όλα δείχνουν θα είναι η επιτυχία, όχι μόνο της Άνοιξης, αλλά και των φετινών σας διακοπών.

marymary.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *