Η απολαυστική συνέντευξη του Leonardo DiCaprio στην Ellen DeGeneres

dicaprio_807850612

Σε μια ιδιαίτερη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Daily Star αλλά και στην εμφάνιση που έκανε στο σόου της Ellen DeGeneres, ο 41χρονος σήμερα ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά του και μίλησε για την ήμερα που έφτασε ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Σύμφωνα με τον DiCaprio, ευτυχία για εκείνον σημαίνει να έχει μια ενδιαφέρουσα ζωή και να προσφέρει κάτι σε αυτόν τον κόσμο.

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω πετύχει πολλά από τα πράγματα που ονειρευόμουν να κάνω όταν ήμουν μικρός», παραδέχθηκε ο ηθοποιός, ο οποίος έχει προταθεί για πέντε βραβεία Όσκαρ, αλλά δεν έχει κερδίσει ακόμη κανένα.

«Στο τέλος, δεν είναι τα χρήματα και η επιτυχία που σε κάνουν, όμως, ευτυχισμένο, πραγματικά το πιστεύω αυτό», είπε.

Αποκαλυπτικός ήταν, όμως, ο Leonardo και από το πλατό της εκπομπής της DeGeneres αφού, μεταξύ άλλων, μοιράστηκε με τους τηλεθεατές μια προσωπική ιστορία.

Ο ηθοποιός είπε για την ημέρα που είδε τον… Χάρο με τα μάτια του, όταν κατά τη διάρκεια μιας πτήσης για τη Ρωσία εξερράγη η μηχανή του αεροπλάνου.

«Κοιτούσα έξω από το παράθυρο και είδα ότι είχε τυλιχτεί στις φλόγες», είπε, αλλά στη συνέχεια άρχισε να μιμείται την προφορά μιας εκ των αεροσυνοδών της συγκεκριμένης πτήσης, μια γυναίκα από τον αμερικανικό Νότο και η αφήγησή του ήταν απλά ξεκαρδιστική.

«Κανένας άλλος δεν είχε δει την έκρηξη και δεν έκαναν τίποτα. Και εγώ φώναζα “μα τι στο καλό συμβαίνει;”. Τότε ήρθε η αεροσυνοδός και είπε “από ότι φαίνεται έχουμε ένα μικρό προβληματάκι εδώ”. Τότε ένας Ρώσος την ρώτησε “ποιο είναι το πρόβλημα;” και αυτή του απάντησε “χάσαμε μια από τις μηχανές μας”, “πόσες μηχανές είχαμε;” ρωτάει ξανά ο Ρώσος και εκείνη του απαντά: “είχαμε δύο και τώρα έχουμε μια…”», είπε ο 41χρονος.

 

newsone.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *