Η παρεξήγηση, η Σπυροπούλου, το Πρωινό & το λάθος του Σεφερλή

icemax_620_6d2870db56612c3492324cae2c6b48ec

O Γιώργος Λιάγκας ήταν ο πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα του «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Δες πώς ξεκίνησε η εκπομπή:

 

 

Ο παρουσιαστής της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια μιας χειμαρρώδους συνέντευξης στον επιτυχημένο συνάδελφό του, αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων – στον λόγο που για αρκετό καιρό μεταξύ τους επικρατούσε ένα κλίμα ανταγωνισμού και ψυχρότητας. Ο ίδιος, δε, αποκάλυψε για ποιον λόγο είχε στεναχωρηθεί στο παρελθόν, όταν εκείνος προσκλήθηκε στο πρωινό του Mega ως καλεσμένος (την εποχή που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο του Star) και τελευταία στιγμή η εμφάνισή του ακυρώθηκε.

 

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας παραδέχθηκε πως φοβήθηκε όταν είδε τις 42 μονάδες διαφορά στην τηλεθέαση του «Πρωινού» με το «MEGA με ΜΙΑ» του Μάρκου Σεφερλή, την ημέρα της πρεμιέρας. Μάλιστα, ο ίδιος είπε πως είχε απογοητευτεί σε τέτοιο σημείο που είχε πιστέψει ότι η περυσινή θα ήταν η τελευταία σεζόν του «Πρωινού» και πως η κατάσταση στην τηλεθέαση δεν ήταν αναστρέψιμη. Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας εκτόξευσε και τα βέλη του προς τον Μάρκο Σεφερλή για μια σειρά από προκλητικές ανταγωνιστικές δηλώσεις που έκανε, την περίοδο που βρέθηκαν οι εκπομπές τους απέναντι, ενώ εντόπισε και το λάθος που κατά τη γνώμη του έκανε ο διάσημος ηθοποιός με αποτέλεσμα να χαλάσει η συνταγή του ιδιαίτερου πρωινού που παρουσίαζε πέρυσι στο Mega.

 

 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας κλήθηκε να πει τη γνώμη του για μια σειρά από τηλεοπτικά πρόσωπα στα οποία έχει ασκήσει κριτική, τα τελευταία χρόνια. Ένα από αυτά, λοιπόν, ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει κινηθεί νομικά απέναντι στον παρουσιαστή και τη Σάσα Σταμάτη για μια σειρά από σχόλια που ειπώθηκαν στο «Πρωινό» και η ίδια τα έκρινε ως προσβλητικά προς την υπόστασή της. Ο ίδιος επεσήμανε ότι παρά τις κρούσεις του προς τη νεαρή παρουσιάστρια η αγωγή της δεν έχει αποσυρθεί και μένει να εκδικαστεί πολύ άμεσα, ενώ ζήτησε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος συνδέεται φιλικά μαζί της, να μεσολαβήσει ώστε βρεθεί μια χρυσή τομή και να μη λυθεί η παρεξήγηση αυτή στις δικαστικές αίθουσες.

 

 

www.yupiii.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *