Η TOMS παρουσιάζει για πρώτη φορά Γυαλιά Ηλίου

Με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS θα βοηθήσει ανθρώπους που χρειάζονται να αποκατασταθεί η όραση τους.

H TOMS λανσάρει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πολυαναμενόμενη δεύτερη γραμμή προϊόντων της, τα Γυαλιά Ηλίου TOMS. Με κάθε αγορά ζευγαριού γυαλιών ηλίου, η TOMS θα βοηθήσει στο να αποκατασταθεί η όραση ενός ανθρώπου που το έχει ανάγκη. Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie, έψαχνε επί μήνες για το επόμενο προϊόν της εταιρείας της οποίας η φιλοσοφία είναι το One for One, και κατέληξε στα γυαλιά κάνοντας δημοσίως την αποκάλυψη σε εκατοντάδες οπαδούς στη Σάντα Μόνικα. Ο Blake Mycoskie δήλωσε: «Από το 2007, έχω συνειδητοποιήσει ότι το μοντέλο της TOMS One for One, θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλα προϊόντα πέραν των παπουτσιών ώστε να βοηθηθούν περισσότεροι άνθρωποι που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα βοηθήσουμε περισσότερους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη βγάζοντάς τους από το περιθώριο».

Με την αγορά ενός ζευγαριού Γυαλιών, η TOMS θα αποκαταστήσει την όραση ενός ανθρώπου. Πώς επιτυγχάνεται αυτό?

1. Με παροχή γυαλιών οράσεως

2. Με χειρουργική επέμβαση καταρράκτη

3. Με ιατρική περίθαλψη

Κάθε σχέδιο έχει μια εικονική σχεδίαση με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τα γυαλιά είναι ζωγραφισμένα στο χέρι με ρίγες που συμβολίζουν τα τρία στοιχεία της One for One ™. Η πρώτη λωρίδα αντιπροσωπεύει τον αγοραστή των γυαλιών. Η λωρίδα στις άκρες αντιπροσωπεύει το άτομο του οποίου θα βοηθηθεί η όραση και η μεσαία λωρίδα αντιπροσωπεύει την TOMS που φέρνει αυτούς τους δύο ανθρώπους κοντά! Οι χώρες του Νεπάλ, του Θιβέτ και της Καμπότζη είναι οι πρώτες στις οποίες η TOMS Eyewear θα ξεκινήσει τις Giving ενέργειες.

Για εσάς που θέλετε να δείτε όλη τη νέα Συλλογή Άνοιξη 2013 Γυαλιών Ηλίου της ΤOMS αλλά και να σας εξηγήσουν από κοντά πώς η TOMS βοηθάει στην αποκατάσταση όρασης σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, θα έχετε την ευκαιρία την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Pop up Store (Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Κολωνάκι).

Δείτε παρακάτω μερικά γυαλιά ηλίου TOMS από τη νέα Συλλογή για την Άνοιξη 2013:

 

toms-1 toms-2 toms-3 toms-4 toms-5 toms-6 toms-7

toms-8

Ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie μαθαίνει για την επέμβαση καταρράκτη από μία ασθενή στο Νεπάλ.

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *