Οι νικητές των 20ων βραβείων World Travel Awards: τα «Όσκαρ» του τουρισμού

Η λαμπερή πόλη του Ντουμπάι και η Etihad Airways, αναδείχτηκαν οι μεγάλοι νικητές στην 20η διοργάνωση των World Travel Awards, ένα γεγονός που είναι γνωστό ως τα «Όσκαρ» της τουριστικής βιομηχανίας και τιμά νικητές από όλες τις κατηγορίες, όπως ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και προορισμούς.

Στην Ελλάδα βραβείο απέσπασε η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aldemar, για τη μονάδα της στην Κρήτη (Aldemar Royal Mare), ως το «World’s Leading Thalasso Resort 2013».

Λίγες μέρες αφού ανακοινώθηκε πως το Ντουμπάι θα φιλοξενήσει την Παγκόσμια Έκθεση World Expo το 2020, η πόλη αυτή ονομάστηκε κορυφαίος προορισμός στον κόσμο, σε μια ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Ντόχα το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Σύμφωνα με την παγκόσμια ταξιδιωτική ελίτ -CEOs των ταξιδιωτικών πρακτορείων, εμπειρογνώμονες ταξιδιού, υπευθύνους και στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας- στο Ντουμπάι βρίσκoνται ορισμένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία στον κόσμο, το κορυφαίο lounge της Πρώτης Θέσης σε αεροδρόμιο και το κορυφαίο λιμάνι για κρουαζιερόπλοια.

Οι αερογραμμές Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πήρε τον τίτλο την κορυφαίας αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για πέμπτη συνεχή χρονιά, εδραιώνοντας τη θέση της.

Δείτε τη λίστα με τους νικητές της 20ης διοργάνωσης των World Travel Awards.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *