Κανάκης: Το ταξίδι στη Σιέρα Λεόνε, η κρίση που δεν τον επηρέασε και τα αστεία στον Λάτσιο

O διάσημος Έλληνας παρουσιαστής άφησε για μία εβδομάδα τη συμπρωτεύουσα και τα φιλαράκια του από το “Ράδιο Αρβύλα” και πήγε στη Σιέρα Λεόνε. Με αφορμή το ντοκιμαντέρ που τράβηξε κατά τη διαμονή του εκεί μιλάει στο “ΘΕΜΑ people” για την όλη του εμπειρία αλλά και για άλλα θέματα πιο…εγχώρια.

Με αφορμή το παγκόσμιο πρόγραμμα της ActionAid “Immersion”, όπου καλλιτέχνες, αθλητές, τηελοπτικές περσόνες και διάσημοι από κάθε χώρα ταξιδεύουν σε κάποιο φτωχό μέρος του πλανήτη για να βιώσουν και οι ίδιοι τις συνθήκες κάτω από τις οποίες επιβιώνουν οι συνάνθρωποι μας, ο Αντώνης Κανάκης δέχτηκε τα ταξιδέψει στη Σιέρα Λεόνε τον περασμένο Οκτώβριο και αποφάσισε να κινηματογραφήσει την εμπειρία του.

“έχω φέρει μαζί μου εμπειρίες και δυνατές εικόνες. Έβαλα τα δυνατά μου για να μεταφέρω αυτά που έζησα”, λέει στο “ΘΕΜΑ people”. Είπε όμως και άλλα:

 

 

Το ταξίδι του

“Ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά δεν με ένοιαξε καθόλου. Δεν υπήρχε καμία οδυνηρή εμπειρία από το ταξίδι αυτό για μένα. Το αντίθετο.Ό,τι αποκόμισα μόνο θετικό μπορώ να το χαρακτηρίσω. Το οδυνηρό βέβαια ήταν να βλέπεις τις συνθήκες υπό τις οποίες ζουν οι άνθρωποι εκεί, συνθήκες που ο κινηματογραφικός φακός δεν μπορεί να μεταφέρει επιτυχώς”.

Η εικόνα που θα του μείνει αξέχαστη

“Ο μικρός μίας οικογένειας μάζευε και έπινε νερό από μία ιδιαιτέρως βρώμικη λιμνούλα στάσιμων νερών μέσα στη ζούγκλα. Αυτή η εικόνα αποτυπώθηκε πολύ έντονα στο μυαλό μου”.

Το δίδαγμα που πήρε

“Μου έδωσε μία πολύ ισχυρή βιωματική βάση σε γεγονότα και φιλοσοφία ζωής που κατείχα σε θεωρητικό μόνο επίπεδο”.

 

Η εκπομπή του

“Είναι πολύ νωρίς για να αποφασίσω αν θα συνεχίσω του χρόνου την εκπομπή στον ANT1”.

Η συγνώμη που ζήτησε από τον Λάτσιο επειδή μίλησε με πολύ κολακευτικά σχόλια για την Ελένη Μενεγάκη

“Επρόκειτο για μία απλά χιουμοριστική μεν, άνευ σημασίας δε, στιγμή μιας εκπομπής….δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχολούμαστε και ιδιαίτερα. Το χιούμορ αυτού του είδους είναι φανερά καλοπροαίρετο. Όποιος έχει χιούμορ το καταλαβαίνει και όλα τα υπόλοιπα είναι ανύπαρκτες διαστάσει και διαστρεβλώσεις που απαιτούνται για να ταϊστεί το τέρας της λεγόμενης “lifestyle ενημέρωσης””.

Η κρίση

Έχω ξαναπεί, γιατί σιχαίνομαι τη δήθεν κλάψα, ότι προσωπικά η κρίση δεν με επηρέασε πολύ. Σχετικά με τις οφειλές μου προς το κράτος, ανήκω σε μία άλλη κατηγορία, αυτή του “κορόιδου”, γιατί δυστυχώς έτσι σε κάνει και νιώθεις πολλές φορές το ελληνικό κράτος, αφού πάντας τρε΄χω να πληρώσω τις οφειλές μου άμεσα”.

cosmo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα
έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *