Κι όμως, η Αντζελίνα ζηλεύει τρελά

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) υπήρξε παντρεμένη με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton) από το 2000 μέχρι το 2003, και όπως αποκαλύπτει σήμερα ο 58χρονος ηθοποιός, εκείνη -όλως παραδόξως- του έκανε τρελές σκηνές ζηλοτυπίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα “The Sun” ο Θόρντον γύρισε πίσω τον χρόνο στα γυρίσματα της ταινίας “Monster’ s Ball”, και στη χαρακτηριστική σκηνή σεξ που είχε να γυρίσει με τη Χάλι Μπέρι (Halle Berry).

“Είναι μια από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και είναι γυναίκα μου. Μου τηλεφωνεί, λοιπόν και με ρωτάει ‘Λοιπόν, τι έκανες σήμερα;’ Και εγώ της απαντώ ‘Α, έκανα εκείνη τη σκηνή σεξ με τη Χάλι Μπέρι’ και εκείνη με ρωτά στο καπάκι αν την άγγιξα. ‘Μα… έτσι έπρεπε. Ήταν η σκηνή’. Και μετά χαμός”, θυμήθηκε ο Μπίλι Μπομπ ο οποίος στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι εκείνος φταίει που διαλύθηκε ο γάμος του με την Τζολί.

“Νόμιζα ότι δεν ήμουν αρκετός για εκείνη και ήμουν γεμάτος ανασφάλειες”, παραδέχεται ο Θόρντον τονίζοντας ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι.

Πάντως, στο θέμα της ζήλειας, η αλήθεια είναι πως από το 2005 που η Άντζι έγινε ζευγάρι με τον Μπραντ Πιτ, οι σούπερ ερωτικές σκηνές εκείνου επί οθόνης έχουν γίνει ανύπαρκτες. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *