Λούτσο Φιγκερόα.Θα ντυθεί και πάλι στα “πράσινα”?

«Είμαστε κοντά με τον Παναθηναϊκό»

Ο πατέρας του Λούτσο, Χόρχε Φιγκερόα επιβεβαιώνει στην «Πράσινη» το καθοριστικό ραντεβού που θα κάνει πραγματικότητα την επιθυμία του Αργεντινού φορ να ντυθεί και πάλι στα πράσινα

Η επιθυμία του Λουτσιάνο Φιγκερόα να ντυθεί στα πράσινα είναι ακόμα μεγαλύτερη από την οικονομική διαφορά που υπάρχει, όπως επιβεβαίωσε στην εφημερίδα «Η Πράσινη» και ο πατέρας του Λούτσο, Χόρχε Φιγκερόα.

«Ο δικηγόρος μας είναι σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό. Αύριο (σ.σ. Σήμερα 06/09) θα γίνει μία ακόμα επαφή. Πιστεύω πως μπορεί να είναι και καθοριστική. Η διαφορά είναι πολύ μικρή πλέον και δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα. Η επιθυμία του Λούτσο να παίξει και πάλι στον Παναθηναϊκό είναι γνωστή. Παρότι έπαιξε λίγο έχει ήδη δεθεί με την ομάδα. Πιστεύω πως στο τέλος θα βρούμε μια λύση που θα ικανοποιεί τους πάντες» είπε ο Αργεντινός.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως πλέον η διαφορά έχει πέσει μόλις στα 70.000 ευρώ και σήμερα θα γίνει μία ακόμα επαφή, που δεν αποκλείεται να φέρει την οριστική συμφωνία και τον Φιγκερόα στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

onsports.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *