Μοντέρνα μακιγιάζ για σέξυ κορίτσια

Funky, hot, cool, crazy: αυτές οι λέξεις περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τα τέσσερα λουκ που μας προτείνει η L’ Oréal Paris γι’ αυτό το καλοκαίρι. Μάθετε πώς θα τα πετύχετε και δείτε τα προϊόντα μακιγιάζ που θα χρειαστείτε.

Μανικιούρ… ψυχεδέλεια
Τα περίτεχνα ντεσέν και οι εντυπωσιακές αποχρώσεις των nail patches κλέβουν φέτος την παράσταση. Τα νύχια ντύνονται με ανατρεπτικές πινελιές και το μανικιούρ απογειώνεται.

Top tip: Για τέλεια εφαρμογή τοποθετήστε την πλευρά με το σχέδιο στη βάση των νυχιών σας. Πιέστε καλά το αυτοκόλλητο για να εξασφαλίσετε λείο αποτέλεσμα. Λιμάρετε το τμήμα που εξέχει…
Για το μανικιούρ χρησιμοποιήθηκαν τα αυτοκόλλητα Confetti Stickers της L’ Oréal Paris.

Το δίδυμο της επιτυχίας
Οι εκκεντρικές διχρωμίες στα χείλη και τα νύχια είναι μια από τις πιο δυνατές τάσεις του καλοκαιριού. Φορέστε μαζί φούξια και πορτοκαλί λιπ γκλος, συνδυάστε το με ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις στο μανικιούρ και κάντε την ανατροπή.

Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν τα λιπ γκλος Glam Shine Miss Pop Rosopolitan (φούξια) και Mangorita (πορτοκαλί) και τα βερνίκια νυχιών Color Riche Le Vernis Miss Pop, Island in the Sun (γαλάζιο) και Rose Aphrodisiac (φούξια) της L’ Oréal Paris.

Γρανίτα πορτοκάλι
Τολμηρά, προκλητικά, ακαταμάχητα και σέξυ, τα glossy χείλη είναι must. Αποκτήστε τα επιλέγοντας ένα μοντέρνο φλούο πορτοκαλί τόνο. Πρόκειται για το απόλυτο χρώμα του καλοκαιριού, αφού αναδεικνύει την μπρονζέ όψη της επιδερμίδας.

Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκε το λιπ γκλος Glam Shine, Mangorita, της L’ Oréal Paris.

Tropical eyes
Το μπλε και το μοβ αντικαθιστούν το μαύρο δημιουργώντας την εξωτική εκδοχή του smoky εφέ στα μάτια.

Η λεπτομέρεια του 2013: οι ιριδίζουσες υφές και οι φευγάτες πινελιές προς τους κροτάφους, στο άνω και κάτω βλέφαρο.
Για το μακιγιάζ χρησιμοποιήθηκαν oι σκιές Color Infallible, Paradise Orchid (μοβ) και Immaculate Ocean (μπλε), και η μάσκαρα False Lash Wings της L’ Oréal Paris.

elle.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *