Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 15 Ιουλίου

6477-astra-zodia-planitiki-epirroi-nea-selini-didumous

ε τρεις πλανήτες στον Καρκίνο αυτή τη στιγμή, προσπαθούμε να συντονιστούμε συναισθηματικά σχετικά με τα μηνύματα που λαμβάνουμε. Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει νέα ξεκινήματα σε κάθε επίπεδο με ισχυρά στοιχεία ανατροπής.

Ο Καρκίνος αντιπροσωπεύει το σπίτι, την οικογένεια, τις ρίζες μας, τα παιδικά χρόνια, το παρελθόν, την ψυχή, τα συναισθήματα ασφάλειας και ανασφάλειας αφού πλανήτης του είναι η Σελήνη. Είναι σημαντικό λοιπόν τώρα να ακούμε τα συναισθήματά μας, να αισθανθούμε την αγάπη. Προχωράμε αργά και προσεκτικά. Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει μια αλλαγή στον οικογενειακό χώρο. Ένα νέο σπίτι, ένας απόγονος, ένας συγκάτοικος είναι πιθανά σενάρια. Ψάχνεις ένα διέξοδο που θα σε κάνει να αισθανθείς ασφαλής. Μπορεί να προσπαθήσεις να αλλάξεις και καταστάσεις του παρελθόντος με σκοπό να αισθανθείς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και πιο οικεία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ίσως να αποφασίσεις και αλλαγές στο χώρο του σπιτιού.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αλλάξεις την καθημερινότητά σου και να αποκτήσεις νέες συναναστροφές. Ίσως κάποια άτομα από το περιβάλλον σου σε απογοητέψουν. Οι δραστηριότητές σου είναι πολλές, η κινητικότητα είναι μεγάλη και οι ιδέες σου σε βοηθούν να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Θα έχεις πολλές επιλογές και ίσως βρεθείς σε διλήμματα. Οι γνωριμίες που θα κάνεις θα είναι χρήσιμες για το μέλλον σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να αναδιοργανωθείς στα οικονομικά. Κοίτα το συμφέρον σου, κάνε νέα οικονομικά σχέδια. Βάλε σε τάξη οικονομικά θέματα του παρελθόντος, βρες τρόπους να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Νέες συμφωνίες ευνοούνται. Όμως είναι πιθανά και έκτακτα έξοδα. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να τα αντιμετωπίσεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, ανανεώνεσαι ακόμα και εμφανισιακά. Ανασυγκροτείς τις δυνάμεις σου και κάνεις διορθώσεις. Ξεκινάς κάτι νέο ερωτικά ή επαγγελματικά. Πιστεύεις στον εαυτό σου, έχεις αυτοπεποίθηση και κινείσαι δυναμικά. Βάζεις νέους στόχους με βάση τη διαίσθησή σου. Διώξε το άγχος!

ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε σπρώχνει να κάνεις έναν απολογισμό και να σκεφτείς καταστάσεις του παρελθόντος. Βάλε τάξη και μείνε ήρεμη καθώς επικρατούν σύγχυση και έντονα συναισθήματα. Μπορεί να λειτουργήσεις υπόγεια. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και να σε προβληματίσουν, ας είσαι προσεκτική στις αποφάσεις σου. Πρόσεχε τα λόγια σου και απέφυγε μυστικές σχέσεις. Κάνε προσεκτικά βήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για νέες γνωριμίες. Θετικό διάστημα για να προωθήσεις τους στόχους σου ή για να πας διακοπές, θετικό και για κοινωνικότητα και διασκέδαση. Βρίσκεσαι στο πλευρό φίλων και τους παρέχεις ασφάλεια, μοιράζεσαι στιγμές με ανθρώπους που έχουν σημασία για εσένα. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου πιο ελεύθερα, ξεκαθαρίζεις καταστάσεις με ανθρώπους που είχες αποξενωθεί.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή μπορεί να γνωρίσεις ένα άτομο κύρους. Μπορεί να κερδίσεις κάτι στα επαγγελματικά ή να διεκδικήσεις κάτι. Οι φιλοδοξίες σου έρχονται σε πρώτο πλάνο. Έρχονται εξελίξεις που σε ανεβάζουν αλλά ταυτόχρονα σε αγχώνουν. Αν είσαι άνεργη, μπορείς να προβάλλεις τώρα τις ικανότητές σου για να βρεις μια εργασία. Προσπάθησε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου καθώς τα πράγματα θα εξελίσσονται γρήγορα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για ένα ταξίδι στο εξωτερικό, για να προωθήσεις μια πνευματική εργασία ή να πετύχεις ένα στόχο, για να ρυθμίσεις επίσης θέματα με το δημόσιο. Κάνεις νέα σχέδια, αλλάζεις τη φιλοσοφία σου, βλέπεις τα πράγματα αλλιώς. Σκέφτεσαι το μέλλον πιο αισιόδοξα και κάνεις νέα πλάνα. Εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει νέες πηγές εσόδων. Κοίτα το συμφέρον σου. Βάλε σε τάξη κοινά οικονομικά θέματα και πρόσεχε τα έξοδά σου. Νιώθεις την ανάγκη να ξεκινήσεις μια νέα ζωή. Η σχέση με το σύντροφό σου θα είναι πολύ ικανοποιητική τώρα ενώ αν είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία θα σου ανεβάσει το ηθικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές σε σχέσεις ή συνεργασίες. Μια νέα σχέση μπορεί να προκύψει τώρα. Αν έχεις σύντροφο, τον πλησιάζεις περισσότερο και δημιουργείς ισορροπία και αρμονία στο μεταξύ σας, βρίσκεσαι πιο πολύ κοντά του. Αν είσαι μόνη, μπορείς τώρα να βρεις έναν καλό σύντροφο ή συνεργάτη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει αλλαγές στην εργασία, στις συνήθειές σου ή στη διατροφή σου. Επαγγελματικά σχέδια προχωρούν, οι αναποδιές αντιμετωπίζονται. Μπορείς τώρα να κάνεις μια νέα αρχή με τις κατάλληλες κινήσεις. Διώξε οτιδήποτε άχρηστο ρουφάει την ενέργειά σου, άλλαξε την καθημερινότητά σου και τις διατροφικές σου συνήθειες. Διώξε ότι σε εξαντλεί, μην αγχώνεσαι και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους ή και από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στον Καρκίνο ανοίγει το δρόμο για νέους έρωτες ή σχέσεις, παιδιά και δημιουργικά σχέδια. Πάρε πρωτοβουλίες, η έμπνευσή σου είναι στα ύψη. Φλέρταρε, διασκέδασε. Ο ενθουσιασμός σου ξεσηκώνει. Αν είσαι μόνη, μπορείς να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια αλλά πρόσεχε τις επιλογές σου. Μπορεί να ξεκινήσεις επίσης κάτι δημιουργικό ή να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τα παιδιά.

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *