Ξεχάστε αυτές τις συνήθειες στο μακιγιάζ και ακολουθήστε τη νέα τάση της άνοιξης

Η νέα τάση στο μακιγιάζ ανατρέπει τους κανόνες που μέχρι τώρα ξέρατε και για αυτό ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε κάποιες συνήθεις που είχατε.
Μια σκιά πλέον είναι αρκετή
Εάν μέχρι τώρα ξέρατε πως οι ανοιχτόχρωμες σκιές πρέπει να εφαρμόζονται στο κόκαλο του φρυδιού και οι σκουρόχρωμες στην εξωτερική γωνία πρέπει να το ξεχάσετε. Oι νέα τάση ορίζει να εφαρμόζετε μια και μόνο μία απόχρωση από τη γραμμή των βλεφάρων ως το φρύδι. Επιλέξτε μια nude, απαλή απόχρωση σκιάς την ημέρα και με πιο έντονες, δραματικές αποχρώσεις το βράδυ.

Ξεχάστε το περίγραμμα χειλιών
Προτιμήστε τη φυσική εμφάνιση των χειλιών σας φορώντας κόκκινες η πορτοκαλί αποχρώσεις. Η νέα τάση προτιμά τα χείλια σας να έχουν το πραγματικό τους σχήμα και να είναι βαμμένα με ωραία χρώματα.


Ναι στο glitter

Το glitter μέχρι τώρα ήταν απαγορευτικό. Εάν θέλετε να ακολουθήσετε τις τάσεις, τότε πρέπει να βάλετε λίγη λάμψη στο πρόσωπό σας.Προσοχή όμως στην ποσότητα γιατί η λάμψη πρέπει να δείχνει φυσική. Εστιάστε σε ένα μικρό τμήμα των ματιών σας, όπως η άνω ή κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, και κρατήστε το υπόλοιπο σε ήσυχους τόνους, χωρίς υπερβολές.
govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *